Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Slaapkamer

5 stylingtips om je slaapkamer nog mooier te maken

geschreven door Mara
5 stylingtips om je slaapkamer nog mooier te maken

Ben je nog niet helemaal tevreden over de look in je slaapkamer? Deze simpele interieurtips maken je slaapkamer nog net iets mooier, zodat de slaapkamer voortaan jouw favoriete plek van het huis wordt. Kijk mee!


slaapkamer stylingtipsFoto: NoordenZoet via HomeDeco Binnenkijken

Investeer in mooi beddengoed

Het beddengoed kan je slaapkamer maken of breken. Besteed dus genoeg aandacht aan het mooi opmaken van je bed! Investeer in goede kwaliteit beddengoed en fleur je bed op met leuke sierkussens, een plaid of een mooie sprei. Zo lijkt je bed net een hotelbed, super luxe!

slaapkamer stylingtipsFoto: Stekdesign via HomeDeco Binnenkijken

Ga voor één aparte muur

Een simpele manier om je slaapkamer nét wat meer aan te kleden, zonder dat het gelijk te druk wordt: een tof behang of leuk kleurtje verf op één muur. Ook heel geschikt voor kleine slaapkamers, waar je heel beperkt bent met de ruimte. Door het slechts bij één muur te houden, behoud je rust in de kamer - en dat is bij een slaapkamer zo belangrijk. Ga voor gekke, vrolijke print of ga voor een donkere, mysterieuze kleur.

slaapkamer stylingtipsFoto: WonenbyDjo via HomeDeco Binnenkijken

Maak een mooi kledinghoekje

Creëer een soort 'pronkhoekje' met een stylish kledingrek, waar je je mooiste kledingstukken aan hangt. Zet er een grote spiegel naast en een mooie fauteuil of houten bankje, en je hebt een super leuk hoekje tevoorschijn getoverd!

slaapkamer stylingtipsFoto: JoyceSelina via HomeDeco Binnenkijken

Hang wandrekken op

Simpel, ruimtebesparend én hartstikke leuk: wij zijn groot fan van wandrekken! Ze passen in iedere woonstijl en in iedere ruimte, hoe klein je slaapkamer ook is. Een leuke manier om met je vazen, fotolijstjes of andere woonaccessoires te pronken.

slaapkamer stylingtipsFoto: Tessa Versteeg via HomeDeco Binnenkijken

Leg een mooi vloerkleed neer

Een vloerkleed geeft meer warmte en sfeer aan een kamer, precies wat je wilt in de slaapkamer! Ga voor een lange, smalle loper of juist voor een groter vloerkleed waar het achterste deel van het bed op komt te staan.

Zie ook:
- Wegdromen: de mooiste minimalistische slaapkamers
- Dit móeten we hebben deze zomer: verkoelend beddengoed
- Met deze 5 items creëer jij die Pinterest-look in je eigen slaapkamer

 
 
Woonkamer

Shop the look: woonkamer met donkere muren

geschreven door Julia
Shop the look: woonkamer met donkere muren

Veel mensen vinden het spannend om de muren een donkere kleur te geven. Zonde, want het kan je woonkamer een stuk interessanter en gezelliger maken. Donkere muren zijn echte eye catchers. Kijk maar eens naar deze Zweedse woonkamer met donkergroene muren. De eigenaren hebben de donkere kleur puur ...

meer...