Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND 
  • Shop bij 200+ winkels en merken op één plek
Slaapkamer

Met deze 5 items creëer jij die Pinterest look in je eigen slaapkamer

geschreven door Julia
Met deze 5 items creëer jij die Pinterest look in je eigen slaapkamer

Krijg jij altijd een jaloers gevoel als je slaapkamers van anderen op Pinterest ziet? Wil het bij jou maar niet lukken om jouw slaapkamer net zoals op die foto's te stylen? Dan kan het zijn dat je een aantal items mist die essentieel zijn bij inrichten van een slaapkamer. Wil je weten hoe jij zo'n Pinterest look creëert in je eigen slaapkamer? Hieronder vertel ik je welke vijf items onmisbaar zijn!

1. Wanddecoratie

Is de wand achter jouw bed nog leeg? Dan kan dat weleens de reden zijn dat er voor jouw gevoel iets mist. Er zijn talloze mogelijkheden om deze wand aan te kleden. Denk bijvoorbeeld aan een wandplanken, posters, een mooie schaal of een spiegel. De opvulling van de ruimte boven je bed zal een wereld van verschil maken en zal jouw slaapkamer een stuk meer laten lijken op de foto's van Pinterest.

slaapkamer Bron: entrancemakleri

2. Verf of behang

Is de muur achter je bed volledig wit? Dan maak je het jezelf extra moeilijk om de ruimte af te maken. Met een likje verf of mooi behang lijkt je slaapkamer al veel meer af. Je hoeft trouwens echt geen hele opvallende kleur gebruiken. Een mooie neutrale tint kan al heel veel doen met een ruimte. Daarnaast hoef je natuurlijk ook niet de hele muur te verven.

slaapkamer Bron: machs

3. Kamerplanten

Kamerplanten mogen natuurlijk niet ontbreken. Ze staan mooi in elke ruimte van het huis en geven net wat meer die Pinterest-uitstraling. Daarnaast geven ze ook meteen een fris accent. Wil je het meeste uit je planten halen? Ga dan voor kamerplanten die de lucht zuiveren en jou zo een betere nachtrust geven. Welke dat zijn lees je in deze blog.

slaapkamer met plantjes Bron: huiswaarts

4. Beddengoed

Al die prachtige slaapkamers van Pinterest hebben één ding gemeen: er liggen veel kussens op het bed en meerdere dekens. Nou hoef je echt niet je hele bed te overladen, maar ga bijvoorbeeld voor vier kussens, een dekbedovertrek, een sprei en een plaid, zoals hieronder. Zo creëer je wat meer volume. Kijk kritisch naar wat jouw slaapkamer nodig heeft qua beddengoed.

slaapkamer pastel Bron: marjoleinbouhuijzen

5. Vloerkleed

Een vloerkleed kan echt de finishing touch geven in je slaapkamer. Natuurlijk past dit item niet in elke slaapkamer en kan het soms net te veel worden. Dat kun je zelf het beste bepalen. Zo'n vloerkleed is ook heerlijk zacht aan je voeten wanneer je net uit bed stapt (afhankelijk van het materiaal natuurlijk). Tegenwoordig zijn de ronde jute vloerkleden helemaal trendy, maar kies vooral een exemplaar waar jij zelf blij van wordt!

slaapkamer met vloerkleed Bron: styledbymarit

Zie ook:
-Top 5 Binnenkijker Awards 2019 categorie slaapkamer
-Bewezen: dit zijn de beste kleuren voor in de slaapkamer!
-Zo kun je je slaapkamer het beste inrichten volgens je sterrenbeeld

 
 
Accessoires

28x Trendy wanddecoratie

geschreven door lynn_zweeris
28x Trendy wanddecoratie

Op de wand kun je hele verhalen vertellen met prints en posters. Vind je het gewoon leuk staan of word je elke dag weer gemotiveerd door de quotes? Op een wandplank worden alle snuisterijen uitgestald. Maak een mix van persoonlijke spullen en prints, zo blijft jouw wand uniek. Prints kun je elke...

meer...