Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Binnenkijken

Binnenkijken: klein appartement in Parijs met slimme inrichting

geschreven door Julia
Binnenkijken: klein appartement in Parijs met slimme inrichting

Vandaag kwam ik weer een leuk appartement tegen. Het bevindt zich in Parijs en heeft een grootte van 30 vierkante meter. Het is volledig ingericht door een designer, die slimme oplossingen heeft bedacht voor dit kleine oppervlak en gedurfde kleurkeuzes heeft gemaakt. Benieuwd naar het appartement? Kijk snel verder!

De zithoek

De woonkamer is slechts 12 vierkante meter en bevat een zit- en eethoek. De zithoek is klein en knus. Ik vind het een gewaagde keuze om in zo'n kleine ruimte de wand in een donkere kleur te schilderen, maar vind dat het erg goed heeft uitgepakt. Doordat de andere muren en het vloerkleed wit zijn, blijft het een lichte ruimte. Het heeft een chic tintje.

woonkamer met donkere muur

woonkamer met donkere muur

De eethoek

Het tv meubel is helemaal doorgetrokken naar het eetgedeelte en dient tegelijk als bankje bij de eettafel. Net als in de zithoek is hier een donkere grijsblauwe kleur aangebracht. Aan de wand zijn op een speelse manier spiegels opgehangen. Ook is aan de wand een lamp bevestigd. Dit kan handig zijn als je de lamp niet aan het plafond kunt bevestigen.

zithoek met spiegels

zithoek met donkere muur

De keuken

De houten keuken is klein en minimalistisch. Een leuke toevoeging zijn de zwarte details. De spierwitte tegels zorgen voor veel licht.

houten keuken

De slaapkamer

Tot slot de slaapkamer. Je komt de slaapkamer binnen door een kleine, donkere gang. In de slaapkamer is een ombouw om het bed heen gemaakt die voor veel opbergruimte zorgt. Een slimme oplossing voor wanneer je weinig ruimte hebt en je alle ruimte wilt benutten. Ook slim bedacht zijn de wandlampen die aan de ombouw bevestigd zijn. Mintgroen is duidelijk de hoofdkleur in de slaapkamer.

hal met donkere muur

bed met groenblauwe ombouw

bed met ombouw

slaapkamerBron: constanceoules

Zie ook:
-Binnenkijken in een Zweeds huis met karakter
-Kleine woonkamer? Zo laat je 'm groter lijken
-Deze 5 tips laten een kleine keuken groter lijken

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...