Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Binnenkijken

Binnenkijken: landelijk appartement met groen, grijs en blauw

geschreven door Julia
Binnenkijken: landelijk appartement met groen, grijs en blauw

Vandaag kijken we binnen in een Zweeds appartement dat zich bevindt in een oud gebouw uit 1929. In de hal is een statement gemaakt met behang met een print van bladeren. Het grootste deel is ingericht in de landelijke stijl, maar hier en daar zie je ook industriële en klassieke elementen. Overal in het appartement zijn details toegevoegd. Benieuwd naar het appartement? Scroll dan snel verder.

hal groen behang

hal groen behang

De hal met het groene behang vormt echt het hart van het huis. Je ziet het vanuit elke kamer. In de woonkamer zijn verschillende kleuren toegepast: groen, grijs en blauw. Het blauwe vloerkleed is een echt statement. De wanden zijn aangekleed met schilderijen waarop de natuur is afgebeeld. Deze zorgen voor frisse groene accenten, naast de plantjes. Grappig detail: boven de open haard hangen allemaal wereldbolletjes.

landelijke woonkamer

landelijke woonkamer

landelijke woonkamer

hal groen behang

hal groen behang

landelijke keuken

De keuken is landelijk en heeft een koele grijze tint. De muren en vloer zijn wit, maar er zijn wel kleuraccenten toegevoegd door middel van accessoires. Bij de eettafel in de keuken hangen drie klokken bij elkaar. Een leuk idee om je muur te decoreren en weer eens wat anders dan fotolijstjes!

landelijke keuken

landelijke keuken

landelijke keuken

Tot slot de slaapkamer. Deze bevat aan de ene kant voornamelijk grijstinten, maar aan de andere kant is juist met sprekende kleuren gewerkt, zoals een rood vloerkleed en een groen schilderij . Ook staat er een comfortabele chaise-longue. Hier is ook een industrieel accent (het kastje) toegevoegd, wat voor een interessante mix zorgt.

landelijke slaapkamer

landelijke slaapkamer Bron: planete deco

Zie ook:
-Binnenkijken in een industrieel appartement in Parijs
-Binnenkijken in een studio met een mix van boheemse en moderne items
-Binnenkijken in een industriële loft met chique elementen en planten

 
 
Inspiratie

Inspiratie: interieurs met witte muren

geschreven door Julia
Inspiratie: interieurs met witte muren

De laatste jaren zien we steeds meer interieurs waarbij een kleur is aangebracht op de muren. Een kleurtje op de wand is een simpele manier om je interieur meer aan te kleden, maar dit is niet noodzakelijk voor een aangekleed geheel. Wil jij je muren liever wit laten? In deze blog laat ik je een ...

meer...