Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Binnenkijken

Binnenkijken: omgetoverde oude boerderij

geschreven door Tessa
Binnenkijken: omgetoverde oude boerderij

Als je de foto's van dit huis bekijkt is het bijna niet te geloven, maar voorheen diende dit in de jaren '80 gebouwde huis jarenlang als boerderij. Kort geleden pas is het omgebouwd tot woonhuis. Lang had het interieur een geheel andere functie, maar als je het ons vraagt past dit huis zijn nieuwe jasje het beste. De renovatie heeft geleid tot een prachtig eindresultaat! Zelf zien? Scroll gauw verder.

landelijke keuken marmeren blad en houten barkrukken

Bij binnenkomst word je ontvangen in één grote open ruimte. Hier bevinden zich de keuken, woonkamer en eetkamer. De muren zijn allen wit en zorgen voor een rustige basis. Deze simpele basis is nodig ook. De warme houten vloer, stoere leren fauteuils en prachtige landelijke keuken eisen namelijk alle aandacht. De witte muren zorgen ervoor dat ze extra goed tot hun recht komen.

eethoek kuipstoeltjes houten tafel en letterbord

leren fauteuil gouden vloerlamp

landelijke woonkamer

Heb je het marmeren blad van de keuken al gezien? Mooi hè! In combinatie met de landelijke keukenkastjes maakt het de keuken tot een uniek exemplaar. De hoge barkrukken maken de look af.

marmeren keukenblad

badkamer donker hout en marmer

Het stoere hout en prachtige marmer uit de woonkamer zet zich ook door in de slaapkamer en badkamer. Dit zorgt voor een mooi geheel en een creëert rustige basis. Waar de bewoners nog alle kanten mee op kunnen met accessoires.

strakke slaapkamer houten en marmeren details Bron: Front + Main

Zie ook:
-Binnenkijken in een Tiny House van 28 vierkante meter
-Binnenkijken: Scandinavisch interieur in een Californisch huis
- Binnenkijken in een knusse & neutrale slaapkamer

 
 
Kerst

De leukste kerstdecoratie voor de Bohémien woonstijl

geschreven door Rosa
De leukste kerstdecoratie voor de Bohémien woonstijl

Met Kerstmis mogen we flink uitpakken met decoratie. Goud, glitter, het kan niet gek genoeg. Op de redactie zijn wij dol op het Bohémien interieur. De kleurtjes, de vormen... We love it! Het kleurenpalet van een Bohémien interieur bestaat voornamelijk uit aardse, rijke kleuren met metallic accent...

meer...