Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Binnenkijken

Binnenkijken: Zweeds appartement met een neutraal kleurenpalet

geschreven door Julia
Binnenkijken: Zweeds appartement met een neutraal kleurenpalet

Vandaag kijken we binnen in een appartement van 60 vierkante meter dat zich bevindt in Malmö, Zweden. Het appartement is heel licht door de witte muren, lichte vloer en grote ramen. Het kleurenpalet bestaat uit bruin, grijs, wit en zwart. De houten accenten voegen warmte toe, net als de verschillende texturen. Benieuwd naar het appartement? Lees dan snel verder.

De hal

Je komt het appartement binnen in een smalle hal. Dit is naast de keuken de enige ruimte met een donkere vloer. Toch oogt het niet donker omdat de rest wit is gelaten. Aan de rechterkant van de gang zie je de prachtige paneeldeuren.

witte hal

De keuken

Vanuit de hal kom je het eerst in de keuken terecht. Deze heeft een moderne uitstraling, maar het marmer zorgt voor een chique touch. De accessoires zorgen ervoor dat het geheel wat levendiger en minder strak oogt. Vanuit de keuken zie je de fotoplanken in de hal.

keuken met marmer

De woonkamer

De woonkamer heeft een eet- en zitgedeelte. Hier zijn verschillende klassieke details terug te vinden. Denk aan de paneeldeuren en de lambrisering. De houten eettafel zorgt voor warmte, net als de plaids en het kleedje op de grond. Ook in het zitgedeelte is marmer terug te vinden. Samen met de glanzende lampen geeft dit een luxe accent.

slaapkamer met beigetinten

slaapkamer met beigetinten

slaapkamer met beigetinten

De slaapkamer

De slaapkamer grenst aan de woonkamer. In deze ruimte is gewerkt met diverse zachte materialen, zoals het vloerkleed, het schapenvachtje en het beddengoed, waardoor het er erg uitnodigend uitziet. De gordijnen zorgen voor wat meer warmte in deze witte ruimte. Tegenover het bed is een werkplekje gecreëerd, waar alleen gebruik is gemaakt van zwart en wit.

slaapkamer met beigetinten

slaapkamer met beigetinten

slaapkamer met beigetintenBron: lanfast

Zie ook:
-Binnenkijken in het frisse en stijlvolle interieur van washplate
-Binnenkijken in een appartement met een mix van stijlen
-5 tips voor een gezellige zithoek

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...