Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Budget styling tips voor een nieuwe look in huis

geschreven door tessa_vallinga

Budget styling tips voor een nieuwe look in huis

Het weer krijgt een hoger temperatuurtje en de Nederlandse regen wordt langzaamaan vervangen door zonneschijn. Ja, we zitten in een fase van veranderingen. Niet zo gek dus dat jij zelf ook zin krijgt om de boel om te gooien. Maar om elke keer je huis een volledige make-over te laten ondergaan wanneer het weer blijft veranderen is niet verstandig. Zeker niet in ons wisselvallige kikkerlandje. Dat zou een hoop centen kosten. Toch is het wel leuk om zo nu en dan een paar kleine dingen te veranderen. Vooral als dit voor niet al te veel geld geregeld kan worden!

Lees daarom snel verder voor de leukste budget styling tips voor een nieuwe look in huis!

wit blauwe keuken met houten planken Bron: JAM X CREATIVE

Met kunststukken op de muur geef je jouw interieur gelijk een luxueuze uitstraling. Daarbij kun je door de juiste kleurkeuze de kunststukken gemakkelijk aanpassen aan het seizoen. Echter kosten een paar schilderijen je zomaar een flink fortuin. Ga daarom voor een budget alternatief. Download gratis kunst en laat afbeeldingen op groot formaat printen bij een printshop bij jou in de buurt. Lijst ze in, en klaar is kees! Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Koop dan een toffe poster en fotolijst online en laat het bij je thuis bezorgen.

lichte rotan woonkamer Bron: Coco Lapine Design

Vind je een bepaalde ruimte in huis al tijden maar een beetje saai? En weet je simpelweg niet wat je ermee aanmoet? Doe eens gek en geef één muur in de kamer een donkere kleur! Zo maak je de ruimte een stuk interessanter. Je kunt ook een tapijt aan de muur hangen. De textuur en het materiaal geeft de ruimte een warme en afgewerkte uitstraling. Door maar één muur onder handen te nemen bespaar je een hoop geld (en tijd).

roze slaapkamer Bron: FinThus

Wees niet bang om meubels uit verschillende tijdsperioden te gebruiken. Niet alles hoeft super strak modern óf klassiek vintage te zijn. Het is juist de combinatie waarmee je het spannend houdt. Als je de meubels in dezelfde soorten tinten verft zorg je voor een geheel en rust. Neem ook zeker een kijkje bij de kringloop. Om lekker goedkoop uit te komen.

moderne en vintage meubels in lichte eetkamer Bron: Max Burkhalter

Wat groen in huis kunnen we ook zeker niet te vergeten. Voeg een extra gatenplant toe voor naast de bank of koop een vrolijke zomerse bos bij de bloemist voor op de keukentafel. Het lijkt een kleine aanpassing, maar het maakt een groot verschil.

glazen vazen met planten op roze kast Bron: City Nord

Heb je open kasten of boekenplanken in huis? Tof! Geef jezelf een uurtje de tijd en zet de indeling eens flink op de kop. Leg de boeken op zijn kant. Vervang oude vazen met nieuwe. Of verander de lijsten van je foto's. Voeg een vrolijk plantje toe. Gooi verzamelde troep nu eindelijk eens weg. En voor je het wet heb je een complete nieuwe look in huis!

Boekenkast in natureltinten Bron: Vintage Revivals

Zie ook:
-Budget shopping: 20x fauteuils onder de €200,-
-Verwen jezelf met luxe beddengoed (zonder té veel geld uit te geven)
-De invloed van kleur op de temperatuur van je huis