Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Zo creëer je een naturel interieur

geschreven door Tess
Zo creëer je een naturel interieur

Denk jij bij een licht en naturel interieur aan 'eentonig'? Dan maken wij daar vandaag verandering in! Een naturel interieur is alles behalve saai. Het is stijlvol, tijdloos en brengt rust. Iets voor jou? Kijk mee naar 5 tips die je kunt toepassen om thuis een naturel interieur te creëren.

Helemaal naturel #nofilter

Laten we het eerst over kleuren hebben. Of eigenlijk: geen kleuren. Als we het hebben over een licht en naturel interieur hebben we het over wit, crème en beige. Zo creëer je een prachtig ton sur ton effect. Natuurlijk hoef je je niet aan deze drie tinten te houden en kun je elke accentkleur toevoegen die je maar wenst. Maar om het echt naturel te houden, raden we lichte (pastel)accentkleuren aan.

naturel-interieur-soohmeBron: Soohme_ via HomeDeco Binnenkijken

Vloeren zijn bepalend

Een vloer bepaalt de sfeer in huis en het kan dus ook geen kwaad om hier over na te denken. Denk bij een licht en naturel interieur aan een lichte (eiken)houten vloer of een lichtgrijze betonlook vloer. De echte waaghalzen gaan voor een stijlvolle witte vloer!

Natuurlijk is een nieuwe vloer een grote investering. Met een nieuw vloerkleed kom je ook al een heel eind. Je kunt dan bijvoorbeeld gaan voor jute of katoen voor een naturel look.

naturel-interieur-studiobraafBron: Studiobraaf via HomeDeco Binnenkijken

Accessoires die een geheel vormen

Ga voor accessoires die goed aansluiten bij de kleur op de muur en de vloer. Zo creëer je een rustig beeld. Een naturel interieur staat bekend om haar organische vormen. Dit kun je ook terug laten komen in de accessoires!

naturel-eetkamer-soohmeBron: Soohme_ via HomeDeco Binnenkijken

Natuurlijke materialen

In een naturel interieur kun je het beste gaan voor natuurlijke materialen als (eiken)hout, linnen en wol. Dit kun je in heel veel items terug laten komen. Denk aan houten bijzettafeltjes, linnen sierkussens en een poef van wol.

naturel-interieur-nikyaliezenBron: Nikyaliezen via HomeDeco Binnenkijken

Grote elementen en weinig poespas

Om nog meer eenheid en rust te creëren ga je voor grote elementen die samen één geheel vormen. Je hebt niet veel accessoires nodig om een een stijlvol geheel te krijgen. Maak juist grote gebaren met een lang TV-meubel of een grote plantenpot in de hoek van de kamer. Less is more!

naturel-interieur-bijrebeccanlBron: Bijrebecca_nl via HomeDeco Binnenkijken

Opbergen in stijl

Speelgoed dat rondslingert of de tafel die vol ligt met werkspullen. Berg alles netjes op in stijlvolle opbergers. Denk aan manden van zeegras of jute om het naturel gevoel in huis te halen. Alles wat mogelijk voor onrust zorgt, stoppen we gewoon weg!

naturel-keuken-soohmeBron: Soohme_ via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Binnenkijken in een interieur met natuurlijke materialen
- Zo combineer je natuurlijke materialen met elkaar
- Trend 2021: meubels van lichte houtsoorten

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...