Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Slaapkamer

Creëer van je slaapkamer een luxe hotelsuite

geschreven door Demi
Creëer van je slaapkamer een luxe hotelsuite

Toe aan een nieuwe look in de slaapkamer? Of van plan om het even helemaal om te gooien? Met deze tips maak je van je slaapkamer een luxe hotelsuite!

Voor het creëren van zo'n look, zijn de juiste items van belang. Daarom hebben we niet alleen de soort items voor je op een rijtje gezet, maar ook het juiste merk wat daarbij past! Op deze manier weten we zeker dat je kiest voor de best mogelijke optie!

slaapkamer hotel suite

1. Kies voor een luxe houten bed

Wie wil dit nou niet? Een houten bed wat lijkt te zweven. De bedden van Gussta weten die look precies na te bootsen! Als je de ruimte hebt, is het natuurlijk mooier om te kiezen voor het grootste formaat van het bed.

slaapkamer hotel suite
Bron: Aladdinslamp

2. Dekbedovertrek is key!

Als je kiest voor de juiste kwaliteit dekbedovertrek heb je binnen no-time de suite-look in je slaapkamer gecreëerd. De keuze is aan jou, satijn, linnen of kantoen, de dekbedovertrekken van Heckett&Lane zullen de look compleet maken!

slaapkamer hotel suite
Bron: Daily Dream Decor

3. Grote kussens

De grote kussens kunnen natuurlijk niet ontbreken! Ga los met verschillende prints, groottes en materialen voor het perfecte resultaat! Een bed dat vol ligt met sierkussens is natuurlijk ook een feestje om in te springen ;-)

slaapkamer hotel suite
Bron: One Kindesign

4. Bank(je) of fauteuil

Om de look helemaal compleet te maken, is een bank tegen het voeteneinde van het bed een must! Heb je hier geen ruimte voor of geen fan deze look? Dan kun je ook kiezen voor een luxe fauteuil in de hoek van de kamer.

Zie ook:

- De 5 meest gemaakte interieurfouten in de slaapkamer
- 5 manieren om je slaapkamer in romantische sferen te brengen
- Goud accent toevoegen? Ga voor één van deze lampen!

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...