Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
Slaapkamer

De 5 meest gemaakte interieurfouten in de slaapkamer

De 5 meest gemaakte interieurfouten in de slaapkamer

Het is niet altijd makkelijk om je huis perfect, Pinterest-waardig te stylen. Foutjes zitten dan ook in een klein hoekje. Geeft helemaal niks, hier zijn een aantal tips om fouten in slaapkamer te voorkomen.

Geen plek om te zitten
De slaapkamer is een plek waar je slaapt, maar ook een plek waar je je aan- en uitkleedt. Een stoel is daarom wel zo comfortabel, tenzij je je veters graag hurkend op de grond strikt. Een zithoek in de slaapkamer geeft het geheel een gezellige uitstraling.

stoel slaapkamer Bron: Pargy

Losse elektronica
Een tablet op je nachtkastje, een afstandbediening onder je kussen en overal losse kabels met opladers. In de slaapkamer is eigenlijk geen plaats voor elektronica. Als het toch echt nodig is, werk dan alle kabels goed weg en bewaar de spullen in een afgesloten nachtkastje.

Het verkeerde nachtkastje
Is je nachtkastje van hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur als je bed? Dan is de creativiteit ver te zoeken in je slaapkamer. Dat straalt het meteen uit, de slaapkamer oogt ietwat saai. Doe eens gek, ga voor een ander nachtkastje.

nachtkastje Bron: Urban Outfitters

Een open kast
Of het nou een boekenkast of een kledingkast is, zorg dat hij dicht is. In de slaapkamer is minimalisme belangrijk omdat dit rust creëert. Een schreeuwende open kast is echt een no go.

Er is alleen een plafondlamp
Net als in alle andere kamers in huis is verlichting erg belangrijk in de slaapkamer. Een hanglamp aan het plafond kan prachtig zijn, maar het licht dat er af komt is niet altijd even gezellig. Sfeerverlichting is een must in de slaapkamer.

sfeerverlichting slaapkamer Bron: Stylowi

Zie ook:
-8x interieurs met taupe kleurige muren
-Deze meubels gaan nooit uit de mode
-Zo maak je je tuin (of balkon) alvast voorjaarsproof!

 
 
Woonkamer

20x salontafels die opvallen

geschreven door Yentl
20x salontafels die opvallen

Heb jij een bank in een neutrale kleur en lukt het opfleuren van de zithoek met kussentjes niet echt? Kijk dan eens voor een opvallende salontafel. Door dit meubelstuk opvallend te laten zijn komt jouw zithoek met de neutrale bank mooi in balans. Heb je juist wel een opvallende bank? Ga dan voor...

meer...