Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Deze meubels gaan nooit uit de mode
Deze meubels gaan nooit uit de mode
geschreven door demi4

Deze meubels gaan nooit uit de mode


Bij HomeDeco zijn we elke dag op zoek naar de laatste interieurtrends, maar er zijn genoeg meubels die niet uit de mode lijken te gaan! Het gaat dan voornamelijk om grote aankopen in het interieur, als een bank, eettafel en een bed. Dat is natuurlijk logisch, want deze items ga je niet elk jaar vervangen. Het is daarom belangrijk dat je voor deze aankopen kiest voor een veilig optie en niet een al te trendy meubel.

 
 
 
 

De eetkamerbank

Je zal het niet verwachten, maar de eetkamerbank zien we steeds vaker! Naast dat het er heel leuk uit ziet, is het ook nog eens heel praktisch om bijvoorbeeld in een hoek te zetten. Danielle5 heeft dat hier prachtig toegepast in een Scandinavisch interieur.
+2 Producten  
 
 
 

Grote houten tafel

Een grote houten tafel is eigenlijk in elk interieur goed. Als je nu kiest voor een ronde of net als in ons kantoor, een grote statement vierhoekige eettafel! Investeer in een eettafel van goede kwaliteit, zodat deze lekker lang mee kan gaan. Snel uit de mode zal deze eettafel in ieder geval niet gaan!


Zie ook:
- Dit is het mooiste kantoor van Amsterdam!
- Zo kies je de perfecte fauteuil in de woonkamer
- Ben je vaak gestrest? Schaf deze kamerplanten aan!
+2 Producten  
 
 
 

Een leren bank

Geen liefhebber van een bank van stof? Dan is de leren bank een optie voor jou! Want ook dit item zal niet snel uit de mode gaan. Combineer net als StyledbyMarit, een grijze leren bank met natuurlijke materialen als hout en jute.
 
 
 
 

Een bruin leren hocker

Een hocker, een item wat niet geschikt is voor elk interieur, maar wel een item wat nooit echt uit de mode zal gaan. Gebruiker axxxxx heeft gekozen voor een bruin leren hocker, wat prachtig samen gaat met zwarte en donkere tinten. We love it!
+3 Producten  
 
 
 

De grote grijze bank

Niks beters dan om na een lange dag neer te kunnen ploffen in een grote bank. Kies je voor een grote grijze bank, dan hoef je de komende jaren niet snel een nieuwe bank te kopen. Zo'n bank is dus niet alleen een investering, het zal zeker passen in jouw interieurstijl! Jellinadetmar heeft de bank in een industrieel interieur met veel planten.