Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

De 3 belangrijkste manieren om je huis lenteklaar te maken

geschreven door Rosa
De 3 belangrijkste manieren om je huis lenteklaar te maken

Nu de temperaturen langzamerhand hoger worden, het zonnetje begint te schijnen en het langer licht blijft beginnen de lentekriebels toch al een beetje te komen. Door de invloeden van de lente ook in je huis toe te voegen, zorg je voor een constant lentegevoel, zelfs als het buiten regent! Het weer in Nederland is immers ontzettend onvoorspelbaar natuurlijk. Met deze tips maak je je interieur lenteklaar.

1. Lichte muren

Dé manier om een kamer licht en lenteklaar te maken is natuurlijk om de wanden te voorzien van een mooie, lichte kleur. De kleuren wit, lichtblauw en zachtgrijs doen het altijd goed op de wanden én deze kleuren zijn makkelijk te combineren zodat je er niet snel op uitgekeken raakt.

huis lenteklaar makenBron: Decor8

2. Vloerkleden

Dit is misschien wel de makkelijkste manier; leg een vrolijk, gekleurd vloerkleed neer. Je huis krijgt meteen een mini make-over door deze aanpassing én je haalt direct de lente in huis.

huis lenteklaar makenBron: Lina Ostling

3. Pretty in pastel

Je kunt in de lente en zomer natuurlijk helemaal losgaan met vrolijke kleurtjes in je huis! Ik ben vooral fan van pastel in het interieur omdat dit makkelijk te combineren is en niet te schreeuwerig overkomt. huis lenteklaar makenBron: Bolig

Zie ook:
- Dit is dé plant van het jaar
- De tuintrends van 2021
- 20x producten onder de €35 om de lente in huis te halen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...