Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
De populairste tuinen van onze binnenkijkers!
De populairste tuinen van onze binnenkijkers!
geschreven door demi4

De populairste tuinen van onze binnenkijkers!Hopelijk wordt het snel weer mooi weer, want we willen weer graag vaker in de tuin zitten! Lekker barbecuen, genieten van een avondzonnetje of lekker relaxen op de loungebank, wij kunnen niet wachten tot de zomer begint! Heb jij een tuin, maar is die nog niet klaar voor die lekkere zomeravond? Laat je dan inspireren door deze populairste tuinen van onze Binnenkijkers.

Zie ook:

- Het bewijs dat zwarte tuinstoelen prachtig staan in je tuin
- Decoreer je tuin of balkon met deze budgettips
- Budget shopping: hippe tuinstoelen onder de €70

 
 
 
 
Rianneschreurs haar tuin is een mooi voorbeeld van een moderne stijl in de tuin. Veel wit en strakke meubels zorgen voor een moderne en minimalistische look, we love it!
 
 
 
 
ateachershome heeft in haar tuin een prachtige loungebank staan in combinatie met een buitenvloerkleed! Het toepassen van buitenvloerkleden is een uniek idee in de tuin om ook buiten een huiselijk gevoel te creëren!
 
 
 
 
Houd jij van lichtere kleuren in de tuin? Huberdine heeft ook gekozen voor een tuin met veel wit en met succes! Weinig kleur hoeft niet saai te zijn, combineer het met verschillende materialen waardoor je alsnog sfeer creëert.
 
 
 
 
Wendy_studiozinnig haar tuin lijkt wel uit een magazine te komen. Een loungehoekje met tuinstoelen en een prachtige hangmat, ook voor een niet al te grote tuin kan deze setting een mooie uitkomst zijn!
 
 
 
 
Less is more! De tuin van binnen_bij_buitenhuis heeft weinig meubels in de tuin, maar juist daardoor is deze look zo mooi! Een lekker relax hoekje met een strandstoel kan al genoeg zijn!
 
 
 
 
Dit schattige hoekje in de tuin van styledbymarit is om verliefd op te worden! De bohemien stijl in de tuin is er eentje die je niet vaak ziet, maar wel ontzettend mooi is. Combineer veel natuurlijke materialen als hout, rotan en wol en je look is compleet!
 
 
 
 
Biancshome heeft gekozen voor een beach-look in de tuin! Een schattig bamboe tuinbankje gecombineerd met twee buitenvloerkleden, een trend die we deze zomer veel vaker gaan zien!
 
 
 
 
Dit is een tuin waar we allemaal van dromen! Een vijver, een terras en groen! kruidje2 heeft de stijl van haar interieur naar buiten door getrokken, een industriële look met veel zwart!