Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Tuin

Decoreer je tuin of balkon met deze budgettips

geschreven door Demi
Decoreer je tuin of balkon met deze budgettips

Nu de zomer eraan komt, kunnen we steeds vaker de tuin in! Dat betekent dat we het buiten wat leuker kunnen maken met decoratie en accessoires. Natuurlijk wil je daar niet al te veel geld aan uitgeven, vooral omdat Nederlandse zomers niet heel lang duren ;). Daarom help ik je graag verder met deze budgettips om je tuin of balkon te decoreren!

tuin modern zwart
Bron: binnen_bij_buitenhuis

1. Verf je bloempotten

Geef je tuin of balkon een make-over en verf (of spuit) je bloempotten in één kleur. Zo creëer je een geheel nieuwe look en het kost bijna geen geld! Heb je weinig bloempotten? Geef je balkonmuur, balkonrek of houten strandstoeltje een ander kleurtje (of zoals op de foto: zwart!).

tuin modern wit
Bron: Kick Collection

2. Lantaarns kunnen ook cheap zijn!

Niet alle accessoires en decoraties hoeven veel te kosten. Lantaarns bijvoorbeeld, maak je tuin of balkon binnen een handomdraai gezellig met dit item.

tuin stoelen wit
Bron: marielle25

3. Beste tuinstoelen

Deze stylish tuinstoel kan eigenlijk op geen balkon en in geen tuin ontbreken! Er is goed nagedacht over het tijdloze ontwerp. Zo bevat het hele kuipje gaatjes, hierdoor kan het regenwater makkelijk weglopen. Dus pak je kans en shop snel!

tuin modern grijs
Bron: _ joyceselina _

4. Hangplantjes

Niks is leuker, makkelijker én goedkoper dan hangplantjes die je tuin of balkon sfeervoller maken. Je kan ze makkelijk zelf maken met touw en een bloempotje wat je nog ergens hebt liggen. Óf je koopt ze hier voor een fijn prijsje :)

Zie ook:

- Dit moet je weten voordat je een terracotta bloempot aanschaft
- Met deze 3 stappen kies je de juiste tuinverlichting
- Zo maak je je interieur alvast klaar voor de zomer

 
 
Baby & Kind

Inspiratie: de leukste behangthema's voor de kinderkamer

geschreven door Julia
Inspiratie: de leukste behangthema's voor de kinderkamer

Er zijn onwijs veel verschillende opties als het gaat om behang voor de kinderkamer. Het kan behoorlijk lastig zijn om uit het grote aanbod een keuze te maken. Om het je iets makkelijker te maken, heb ik hieronder een aantal van de leukste behangthema's op een rij gezet. Laat ...

meer...