Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Zo maak je je interieur alvast klaar voor de zomer

geschreven door demi4

Zo maak je je interieur alvast klaar voor de zomer

Nu het zonnetje wat meer van zich laat zien, kunnen we niet wachten tot de zomer begint! Dat betekent dat we ons interieur kunnen klaarmaken voor de warmere dagen. Wat we deze zomer vooral veel zien zijn lichte kleuren gecombineerd met hout en aardetinten. Én wat we natuurlijk niet kunnen missen in het interieur: planten. Benieuwd welke planten het meest geschikt zijn voor in de zomer? Neem dan hier een kijkje.

We kunnen nu officieel langer buiten gaat zitten, nu het langer licht is. Dus niet alleen moet het binnenshuis summer-ready zijn, maar ook buiten. Daarom laat ik je in dit artikel zomerse interieurs zien, maar ook een balkon en tuin in zomerse sferen!

woonkamer zomer grijs
Bron: Yourhomeic

Deze woonkamer is een mooi voorbeeld van de lichte kleuren gecombineerd met hout (of in dit geval rotan) en aardetinten. Op deze manier creëer je rust in het huis tijdens de warme dagen.

tuin zomer rotan
Bron: RiverDale bij Club Zand

Heb je een balkon (of tuin) waar je wat meer sfeer aan toe wil voegen? Dan is rotan de oplossing! Haal het vakantiegevoel naar je eigen huis, op deze manier heb je toch nog een beetje het strand dichtbij huis ;).

hal zomer trap
Bron: onbekend

Wees niet bang om juist weinig kleur te gebruiken deze zomer. Kies voor een combinatie van wit, gebroken wit, beige en je creëert een prachtig rustgevende look in het interieur.

woonkamer zomer items
Bron: Mevrouwblond

Ook in de zomer kunnen we de kamerplanten niet vergeten! Kies bijvoorbeeld voor een mand als deze, die luchtig oogt en daarom perfect is voor de warme zomerdagen!

tuin zomer items
Bron: Showhome

Voor in de tuin is het belangrijk om ook voor lichte kleuren te kiezen. Dit omdat donkere kleuren de warmte absorberen en de lichten kleuren juist de warmte en het licht weerkaatsen.

Zie ook:
- Dit is dé trend van het moment!
- Tuintrend gespot bij de binnenkijkers: ronde vormen
- Zo gebruik je rotan in alle hoeken van het huis