Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Dit is dé trend van het moment!
Dit is dé trend van het moment!
geschreven door demi4

Dit is dé trend van het moment!


Via onze Binnenkijkers zien we dagelijks nieuwe interieurs verschijnen. Af en toe zit er eentje tussen die ik met jullie moét delen! Dit keer was dat het interieur van Chlo3! Juist omdat deze inrichting het perfecte voorbeeld is van dé trend van het moment. Nu ben jij natuurlijk benieuwd wat dan precies de trend van het moment is. Dat is namelijk de combinatie okergeel met (salie)groen in het interieur. In dit artikel laat ik je zien hoe je de kleuren kunt toepassen en stylen met de juiste items!

Ben jij nou ook trots op je interieur en zou je die graag met ons willen delen? Deel dan jouw foto's via HomeDeco Binnenkijken. Misschien zetten we dan binnenkort jouw huis in het zonnetje!

Zie ook:
- Zo creëer je een eethoek met een klein budget
- Meer licht in huis met deze 6 tips
- Zo maak je het gezellig met een ronde eettafel

 
 
 
 
Zoals je goed kan zien op deze foto, is de woonkamer niet heel erg ruim. Door slim na te denken over de inrichting van een kleinere ruimte, hoeft de ruimte niet klein te ogen. Een goed voorbeeld is het gebruik van deze ronde tafel.
+2 Producten  
 
 
 
Een grote ronde spiegel! De oplossing om een ruimte groter te laten lijken. In dit geval breekt het ook nog eens de leegte op de witte muur. De spiegel wordt namelijk vaak vergeten als wanddecoratie!
+2 Producten  
 
 
 
Okergeel, saliegroen, diepgroen en zwart! Dit plaatje bewijst waarom deze combinatie werkt. Durf dus meerdere kleuren te combineren, zoals je hier ziet! Veel mensen denken dat als je kiest voor een kleur in een interieur dat elk sierkussentje, plaid of accessoire precies diezelfde tint moet hebben. Hier zie je bijvoorbeeld dat saliegroen goed kleurt met een diepere groen en een lichtgrijze bank.
+1 Producten  
 
 
 
Bloemen en planten geven zoveel kleur en sfeer aan je interieur! Je kunt kiezen voor kunstplanten of kunstbloemen, zodat je er niet verder naar om hoeft te kijken. Chlo3 heeft gekozen voor echte bloemen, we love it!
 
 
 
 
Dit interieur bewijst hoe belangrijk het gebruik van decoratie is! In een handomdraai kun je de look van je interieur veranderen door het gebruik van accessoires. Ben je klaar met een bepaalde kleur of stijl? Verander een paar kleine items als vazen , sierkussens of plaids!
 
 
 
 
Wil je toch graag een kleurtje op de muur, maar wil je het toch licht houden? Dan is saliegroen de oplossing! Combineer de kleur met donkerdere groentinten en natuurlijk okergeel. Voeg een paar planten toe aan het interieur et voilà je look is compleet!
+3 Producten