Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Werkplek

De ultieme tips voor een buitenkantoor

geschreven door Iris
De ultieme tips voor een buitenkantoor

Buiten schijnt nog lekker het zonnetje, stiekem zit je nog een beetje in de vakantiemodus en je wilt dat kleurtje dat je hebt gekregen natuurlijk wel zo lang mogelijk behouden. Omdat we nog steeds veel vanuit huis werken en je thuiswerkroutine inmiddels vertrouwd is, dacht ik: waarom niet lekker buiten thuiswerken!

Grijp je laptop van de tafel, pak je zonnebrand en sleur je koffiezetapparaat naar buiten - mmm, misschien moet je die toch maar binnen laten staan ;-).

Ik ben op zoek gegaan naar de ultieme tips voor een buitenkantoor, zodat je lekker werkt én van het zomerse weertje kunt genieten. Zon... uh, lees je mee?

werkplek buitenBron: unsplash

Tip 1: maak het comfy

Als je lekker een hele ochtend, middag of dag buiten werkt, dan moet je natuurlijk wel comfortabel kunnen zitten. Je bureaustoel naar buiten slepen, is misschien een beetje té ;-). Je kunt natuurlijk goed vertoeven op een goede tuinstoel of je nestelt je tussen fijne kussens op je loungeset. Maak het makkelijk voor jezelf!

tuin comfortabelBron: svermeulen via HomeDeco Binnenkijken

Tip 2: al je spullen op rit

Normaliter ligt je bureau - of de eettafel - bezaait met allerlei spullen. Een notitieboekje, pennen, markeerstiften, geeltjes, een koffiekop, een glas water, een snack, noem maar op. Het is dan ook belangrijk dat je buiten wel alles bij de hand hebt, maar dat het tegelijkertijd netjes blijft.

Gebruik daarom een handige opberger om al die spulletjes in op te kunnen bergen als je ze niet gebruikt, maar wel weer makkelijk kunt pakken. Zo kun je ook alles makkelijk van binnen naar buiten en andersom verplaatsen.

werkplekBron: living_byjoy via HomeDeco Binnenkijken

Tip 3: een laptopstandaard

Dit is echt een must, en niet alleen voor buiten! Een laptopstandaard zorgt ervoor dat je geen last van je nek, rug of schouders krijgt. Ook zeker meenemen naar je werkplekje buiten, dus!

werkplek in de tuinBron: geogiadelotz

Tip 4: koop een zonnescherm voor je laptop

Je merkt het vast al wanneer je een mailtje wilt opstellen, iets wilt lezen of gewoon op internet aan het surfen bent: je ziet bijna niets! Het zonnetje is heerlijk, maar het maakt er wel een uitdaging van om je beeldscherm goed te kunnen zien. Met een zonnescherm voor je laptop voorkom je dat je met samengeknepen ogen zit, dus je kunt hiermee heerlijk relaxt zitten werken.

Een plekje onder de parasol is natuurlijk ook een goede optie!

buitenwerken met laptopBron: meganmosser

Zie ook:
- Tips voor een frisse opgeruimde werkplek
- Een kantoor aan huis: zo doe je dat
- Shoppen: stijlvolle bureauaccessoires voor je thuiswerkplek

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...