Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Werkplek

5 tips voor een frisse en opgeruimde werkplek

geschreven door Tess
5 tips voor een frisse en opgeruimde werkplek

Thuiswerken is inmiddels niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Daar hoort een fijne werkplek bij. Heb jij een losse werkkamer? Of zit je altijd aan de keukentafel? Voor beiden zijn goede oplossingen te bedenken om de werkplek fris en opgeruimd te houden. Lees mee!

Opbergen is key

Niets is zo vervelend als losse papieren, boeken of andere spullen op het bureau. Om fijn te kunnen werken wil je een opgeruimde werkplek. Een meubel waarin je al deze spullen kwijt kan is dan ook onmisbaar.

opbergmeubel-werkplekBron: Huisjeindrenthe via HomeDeco Binnenkijken

Groen, groener, groenst

Planten hebben absoluut een positief effect in de ruimte waar jij werkt. Je brengt veel tijd door in de werkkamer. Schone lucht is dan niet geheel onbelangrijk. Het blijkt dat je van luchtzuiverende planten op kantoor creatiever wordt en minder snel ziek bent. Planten die het goed doen in jouw werkruimte zijn bijvoorbeeld de lepelplant, de aloë vera en de goudpalm.

planten-op-bureauBron: Sonia via HomeDeco Binnenkijken

Aan de wand

Heb jij een mooi uitzicht als je thuis achter je laptop zit? Misschien staar je wel tegen een saaie wand aan. Niet heel inspirerend toch? Er zijn genoeg manieren om deze wand op te leuken. Denk aan een prikbord vol met inspirerende quotes en foto's. Of misschien heb je wel meer opbergruimte nodig in de vorm van een gaaf wandrek.

wandplanken-werkplekBron: Bijmona via HomeDeco Binnenkijken

Trendy accessoires

Thuiswerken moet ook een beetje leuk zijn. Hoe doe je dat? Door voor trendy woonaccessoires te gaan natuurlijk! Ga voor een goede afwisseling van functioneel en stylish. Het oog wil ook wat!

accessoires-werkplekBron: Monterieur via HomeDeco Binnenkijken

Lekker pennen

Het zit 'em in de kleine details. Een mooi notitieboekje, planner of andere 'stationary' maakt jouw werkplek helemaal af. Daarnaast is het een goede manier om al je gedachten en ideeën van je af te schrijven.

stationary-werkplekBron: Styledbymarit via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Zet deze planten op je werkplek en je wordt productiever
- Thuiswerken: 20x bureaustoelen die wél mooi zijn
- De leukste accessoires voor jouw werkplek

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...