Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Planten

Zet deze planten op je werkplek en je wordt productiever

geschreven door Maartje
Zet deze planten op je werkplek en je wordt productiever

Planten staan niet alleen gezellig, maar hebben ook een hele hoop voordelen. Al vaker hebben wij blogs geschreven over de voordelen van planten. Ze zijn hartstikke gezond om in huis te hebben. Planten zuiveren de lucht, zorgen voor een betere nachtrust en verbeteren de luchtvochtigheid. Naast het feit dat planten gewoon gezond zijn, zorgen ze ook voor meer productiviteit en creativiteit. Er zijn een paar planten die hier extra voor zorgen.

plant productiviteit Bron: huisjeindrenthe via HomeDeco Binnenkijken

Rubberplant


De rubberplant is niet alleen een mooie plant om in je interieur te hebben, maar deze plant heeft ontzettend veel voordelen. Hij zuivert namelijk niet alleen de lucht, maar zorgt er ook voor dat giftige stoffen uit de lucht worden gehaald. Dit doet hij met zijn bladeren en breekt deze giftige stoffen vervolgens af. Doordat hij zorgt voor een goede en gezonde lucht geeft deze plant jouw productiviteit en creativiteit een boost. Ook zorgt deze plant voor stressvermindering.

Monstera


De Monstera is al een tijdje een favoriet in veel huizen. Deze plant heeft net als vele planten ook veel voordelen. Ook deze zuivert de lucht en dat doet hij erg goed door zijn grote bladeren. Door die grote bladeren zorgt de Monstera voor een fijn binnenklimaat. En niet te vergeten, ook deze plant zorgt voor productiviteit.

Epipremnum Aureum


De Epipremnum Aureum is een hangplant waarvan de bladeren onwijs mooi groen gekleurd zijn. Voor deze plant heb je geen groene vingers nodig, want hij is bijna niet dood te krijgen. Dus geen groene vingers maar je bent wel toe aan een extra portie productiviteit, neem deze plant dan in huis.

planten productiviteitBron: Bungalow 5

Calathea


De Calathea heeft aparte bladeren door de witte strepen, hierdoor is het een echte eyecatcher in je interieur. Deze plant zorgt voor een schone lucht en geeft jouw creativiteit en productiviteit een heerlijke boost.

Areca palm


Ook wel de Goudpalm genoemd. Deze plant staat op nummer één als het gaat om luchtzuiverende planten. De Areca palm is makkelijk te onderhouden en zorgt ook dat de giftige stoffen uit de lucht verdwijnen. Deze plant kan groot worden en valt dan ook op in je interieur.

Zie ook:

- De mooiste kunstplanten met bijpassende pot
- Geef je planten wat kaneel
- De leukste planten én bijpassende potten (die je direct kunt shoppen!)

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...