Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Woonkamer

Deze 3 dingen zorgen ervoor dat jouw woonkamer rommelig oogt

geschreven door Julia
Deze 3 dingen zorgen ervoor dat jouw woonkamer rommelig oogt

Eens in de zoveel tijd is je huis toe aan een opruimbeurt. De woonkamer mag hierbij niet overgeslagen worden, aangezien je hier meestal veel tijd doorbrengt. Wanneer je hebt opgeruimd, kan het alleen soms zo zijn dat het net niet opgeruimd genoeg oogt. Iets stoort je, maar je weet niet wat het is. Er zijn een aantal dingen die dit kunnen veroorzaken, oftewel dingen die je woonkamer rommelig laten ogen. Hieronder bespreek ik er drie.

1. Kleine, rondslingerende spullen

Een afstandsbediening die rondslingert of een geurkaars die eenzaam op tafel staat. Het dingen die je bij het opruimen misschien over het hoofd ziet, maar waar je beter iets mee kunt doen als je het meer opgeruimd wilt laten ogen. De afstandsbediening kan bijvoorbeeld in een kast, lade of mand opgeborgen worden en de geurkaars op een mooi dienblad. Dit oogt georganiseerder dan wanneer hij los op tafel staat.

witte woonkamer Bron: crystalinmarie

2. Ingezakte kussens

Een bank met verfrommelde kussens oogt een stuk minder opgeruimd dan een bank met opgeklopte kussens. Of dit nou gaat om de kussens van de bank zelf, of losse kussens. Ben je dus je woonkamer aan het opruimen? Vergeet de kussens dan niet even op te kloppen en weer in hun originele vorm te krijgen. Iets anders dat misschien kan helpen is het scheren van de kussens. Hiermee kan je pluisjes verwijderen en lijken je kussens weer als nieuw.

neutrale woonkamer Bron: avenuelifestyle

3. Zichtbare kabels

Ze kunnen echt een doorn in het oog zijn en jouw prachtig ingerichte interieur flink verpesten: kabels. Vaak zijn er talloze kabels bij de tv nodig en deze wil je eigenlijk gewoon liever niet zien. Gelukkig kun je dit oplossen. Eén manier is door te werken met kabelgootjes en deze in dezelfde kleur als de muur te schilderen. Ook kun je een kabelbox gebruiken. Heb je een bureau in de woonkamer staan met een computer? Dan kun je een kabelgoot onder het bureaublad bevestigen.

zwart-wit woonkamer Bron: jeannettevanluyck

Zie ook:
-Deze dingen kun je beter niet doen bij het inrichten van de woonkamer
-Deze items zijn onmisbaar in een gezellige woonkamer
-Zo maak je in no time je huis schoon (voor als je onverwacht visite krijgt)

 
 
Kerst

Kerstdecoratie voor de meest unieke feestdagen

geschreven door Gaby
Kerstdecoratie voor de meest unieke feestdagen

Early Birds opgelet! Kan je niet wachten tot de feestdagen zijn aangebroken? Alvast wat voorbereidingen treffen kan natuurlijk nooit kwaad... ;-) Shop daarom nu de allerleukste items voor in en bij de boom met gratis verzending!. Met de kerstversiering die we voor je verzameld hebben wordt kerst...

meer...