Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Deze aanpassingen kunnen je huis nog stijlvoller maken

Deze aanpassingen kunnen je huis nog stijlvoller maken

Ben jij helemaal blij met jouw meubels en accessoires is huis, maar heb je het gevoel dat er nog iets mist? Vaak als je een huis koopt, wat geen nieuwbouw huis is, dan zitten een aantal items er al standaard in, zoals de keuken en vloer. Ook deze items kun je veranderen of een aantal elementen toevoegen in je huis. Ik vertel je hoe je dat doet!

1. Kranen
Tegenwoordig zijn er veel stijlvolle kranen te krijgen. De standaardkranen die vroeger in huis werden geplaatst zijn niet altijd even mooi. Vervang deze kranen in huis door matzwarte of gouden kranen. Je kunt ook voor een ander design kiezen voor een luxere uitstraling. Je zult zien dat jouw keuken, badkamer en/of toilet meteen een andere uitstraling krijgen.

detailsBron: washplate via HomeDeco Binnenkijken

2. Vloer en plinten
Vooral de vloer is een groot onderdeel van je huis. Het is sfeerbepalend en erg persoonlijk. Een vloer kan je helemaal aanpassen naar de stijl die jij wilt creëren in huis. Bijvoorbeeld een betonvloer als je naar een industriële stijl wilt gaan of hout bij landelijk, klassiek en retro. Laminaat bestaat in veel verschillende kleuren. Je kunt gaan voor laminaat wat erg op hout lijkt, maar ook voor laminaat met een grijze kleur erover heen. Je interieur kun je nog stijlvoller maken door de juiste plinten te kiezen. Ze zorgen voor een goede overgang en kunnen zorgen voor meer eenheid. Heb jij bijvoorbeeld mooie zwarte kozijnen, dan kun je dit terug laten komen door zwarte plinten te plaatsen. Houd bij het kiezen van de kleur van de plinten ook rekening met de kleur van de muur. Dit moet natuurlijk niet gaan vloeken.

3. Deuren en deurklinken
Deuren zijn vaak niet de mooiste items in huis. Deze kun je vervangen, schilderen of haal ze er gewoon uit. Niet op iedere plek is per sé een deur nodig. Als het niet nodig is om hier een deur te plaatsen kun je deze er ook uithalen om het zo ruimer te laten lijken. Voor dit effect kun je de deur ook vervangen door een stalen deur met ramen erin. Zo heb je toch het ruimtelijke effect, maar zal het niet zo snel tochten. Een saaie witte deur kun je stijlvoller maken door alleen de deurklink te vervangen. Hetzelfde als met kranen zijn deze tegenwoordig in veel meer verschillende kleuren, vormen en maten te krijgen.

detailsBron: marjoleinbouhuijzen via HomeDeco Binnenkijken

4. Kozijnen en raambekleding
Kozijnen kun je makkelijk een kleurtje geven. Soms ziet het er net wat stijlvoller uit als je deze bijvoorbeeld zwart maakt. Samen met de juiste raambekleding en natuurlijk een mooie kleur of behang op de muur geef je jouw interieur een hele andere uitstraling.

5. Tegels
Ben jij die saaie witte tegels zat in de badkamer, keuken of in het toilet? Je ze natuurlijk vervangen door nieuwe tegeltjes in een leuk patroon of een andere kleur. Je kunt de bestaande tegels ook een andere kleur geven met behulp van een speciale verf. Samen met de nieuwe kraan en wat leuke accessoires creëer je een hele andere stijlvolle badkamer, keuken of toilet.

detailsBron: stylish_wonen via HomeDeco Binnenkijken

6. Schakelaars
Schakelaars zijn redelijk makkelijk te vervangen. Vervang die lelijke witte plastic dingen door een stijlvoller design. Het zijn kleine details die je interieur helemaal afmaken.

Zie ook:
- Rotan hanglampen
- Styling idee: zo style je een cognac kleurige bank
- Shop the look: witte eetkamer met donkere meubels

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...