Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Styling idee: zo style je een cognac kleurige bank

geschreven door Charlotte
Styling idee: zo style je een cognac kleurige bank

Heb jij een cognac kleurige bank in je woonkamer staan of twijfel je om er eentje te kopen, maar weet je niet zo goed hoe je deze moet stylen? Of wil je gewoon inspiratie opdoen voor een nieuwe look? Lees dan gauw verder.

Een cognac kleurige bank is tegenwoordig heel populair en is een echte eyecatcher in een interieur. Combineer cognac met pastelkleuren. Dit zal een geweldig contrast creëren in jouw interieur. Je zou in de eerste instantie niet meteen denken aan een combinatie van pastelkleuren en cognac, toch zal dit tot een verrassend resultaat leiden. Natuurlijk kan je het zelf combineren. Als je kiest voor een donkerdere kleur, dan krijgt je interieur een luxere uitstraling. Als je kiest voor een lichtere kleur, dan krijgt je interieur een frisse uitstraling.

Op deze pagina vind je allerlei meubels en woonaccessoires waarmee jij je cognac kleurige bank een prachtige uitstraling geeft. Zo heb je binnen een mum van tijd een sfeervolle woonkamer.

Bron hoofdfoto: Huisjeindrenthe via HomeDeco Binnenkijken Zie ook:
-De leukste poefen voor een bohémien interieur
-Zo verwerk je de metallic trend in je interieur
-Styling idee: zo style je een grijze bank

 
 
 
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...