Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Woonkamer

Styling idee: zo style je een grijze bank

geschreven door Mara
Styling idee: zo style je een grijze bank

Heb jij een grijze bank in je woonkamer staan, maar weet je niet zo goed hoe je 'm moet stylen? Of heb je gewoon zin in inspiratie voor een nieuwe look? Dan zit je op deze pagina goed. De grijze bank in dit interieur is gestyled met warme tinten: oranje, (oker)geel, rood en bruin. Ook is er gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout en een soort zeegras. Een geslaagde look!

Omdat grijstinten meestal koele tinten zijn, worden grijze banken vaak gecombineerd met andere koele tinten, zoals ijsblauw, zilver, lichtroze. Toch laat dit interieur zien hoe speels en interessant het kan worden als je je grijze bank combineert met warme tinten zoals oranje en geel! Je creëert er een vrolijk en zonnig geheel mee.

Op deze pagina vind je allerlei meubels en woonaccessoires waarmee je deze look kunt kopiëren. Zo heb jij binnen mum van tijd deze look ook in jouw woonkamer!

Sfeerfoto: Furnihaus

Zie ook:
- Van een zomerinterieur naar een herfstinterieur
- Wat een verf makeover met je huis kan doen
- Unieke eyecatcher lampen voor in je woonkamer


 
 
 
Woonkamer

Zo vul je die kale muur eens op een andere manier

geschreven door Marie-Louise
Zo vul je die kale muur eens op een andere manier

Heb jij een lege muur over en vind je deze kaal en ongezellig ogen? Het kan best een uitdaging zijn om deze leegte op een sfeervolle manier te vullen. Wil je wat creatievers dan een wandplank gevuld met vaasjes, droogbloemen of vakantiefoto's? In deze blog geven wij inspiratie voor accessoires di...

meer...