Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Styling idee: zo style je een grijze bank

geschreven door Mara
Styling idee: zo style je een grijze bank

Heb jij een grijze bank in je woonkamer staan, maar weet je niet zo goed hoe je 'm moet stylen? Of heb je gewoon zin in inspiratie voor een nieuwe look? Dan zit je op deze pagina goed. De grijze bank in dit interieur is gestyled met warme tinten: oranje, (oker)geel, rood en bruin. Ook is er gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout en een soort zeegras. Een geslaagde look!

Omdat grijstinten meestal koele tinten zijn, worden grijze banken vaak gecombineerd met andere koele tinten, zoals ijsblauw, zilver, lichtroze. Toch laat dit interieur zien hoe speels en interessant het kan worden als je je grijze bank combineert met warme tinten zoals oranje en geel! Je creëert er een vrolijk en zonnig geheel mee.

Op deze pagina vind je allerlei meubels en woonaccessoires waarmee je deze look kunt kopiëren. Zo heb jij binnen mum van tijd deze look ook in jouw woonkamer!

Sfeerfoto: Furnihaus

Zie ook:
- Van een zomerinterieur naar een herfstinterieur
- Wat een verf makeover met je huis kan doen
- Unieke eyecatcher lampen voor in je woonkamer

 
 
 
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...