Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Unieke eyecatchers van lampen voor in je woonkamer

geschreven door Charlotte
Unieke eyecatchers van lampen voor in je woonkamer

Ben je pas begonnen aan een nieuw interieur of ben je gewoon toe aan wat anders? En weet je maar niet welke lampen goed in jouw woonkamer passen? Ik heb wat eyecatchers van lampen voor jou op een rijtje gezet. Benieuwd hoe jij ervoor zorgt dat jouw nieuwe lamp een eyecatcher wordt in jouw woonkamer? Lees dan gauw verder!

1. De industriële Roxi Vloerlamp
industriële vloerlampBron: Livin24

Deze industriële lamp trekt op de afbeelding alle aandacht. Stel je eens voor dat deze in jouw woonkamer staat! Met deze vloerlamp zorg jij ervoor dat alle ogen uitgaan naar dit pronkstuk. De lamp bestaat uit een 'cubic tower' een rechthoekige lamp met vier vierkante open kapjes.

Deze eyecatcher is uitgevoerd in metaal met een oude zilveren afwerking. De vier lichtbronnen zijn goed zichtbaar. Dit zorgt ervoor dat het licht mooi wordt verdeeld door jouw unieke woonkamer. De lampenkapjes zijn draaibaar naar jouw eigen smaak. Wil je het licht wat dimmen? Dat kan! Een dimmer kan bij deze blikvanger altijd worden geplaatst.

2. De Jase hanglamp

Industriële hanglampBron: Livin24

Ook altijd al zo’n sfeer willen creëren in jouw woonkamer? Je komt al een eind met deze eyecatcher van een lamp! De Jase hanglamp met lampenkappen met strakke lijnen trekt zeker de aandacht in jouw woonkamer, eetkamer of in een grote hal. Doordat het een speelse lamp is, is hij goed te combineren in verschillende interieurstijlen.

De zwart gepoedercoat metalen hanglamp met drie goed zichtbare lichtbronnen verspreidt het licht goed in de ruimte! De triangelvormige lampenkappen hangen op verschillende hoogtes aan zwarte kabels. Dit zorgt ervoor dat de lamp speels en stoer is. Hierdoor valt de lamp zeker op in jouw woonkamer. Ook deze lamp kan dimbaar worden gemaakt d.m.v. een dimmer.

3. De vloerlamp Dolce
industriële vloerlampBron: Livin24

Zie jij deze lamp al in jouw woonkamer staan? Met de vloerlamp Dolce creëer je een industriële look in jouw woonkamer. Ook zorg je er met deze lamp voor dat er zeker aandacht uitgaat naar de grijs/witte verweerd metalen lamp.

Deze eyecatcher heeft een vierkante massieve houten poot. Wat de lamp nog meer bijzonder maakt, is de hoogte van de lichtbronnen. Deze drie lichtbronnen zijn op verschillende hoogtes geplaatst en dit zorgt voor een unieke uitstraling. Voor sfeervol licht raden wij aan om te gaan voor een mooie kooldraadlamp of een rustieke LED-lamp. Om het plaatje helemaal compleet te maken, kan je de Dolce vloerlamp combineren met de Dolce tafellamp uit dezelfde serie.

4. De hanglamp Olaf
industriële vloerlampBron: Conny7 via HomeDeco Binnenkijken

Deze industriële eyecatcher is een hanglamp die jouw iets wat rustige woonkamer een stoere uitstraling geeft. Dankzij de open lampenkap kan het licht zich volledig verspreiden in jouw woon- of eetkamer.

Ga eens voor iets anders en hang twee van deze pronkstukken naast elkaar. Dit zorgt ervoor dat de blikken zeker uitgaan naar de nickel satin metalen lamp. Deze eyecatcher is 40 bij 45 cm. Deze industriële hanglampen zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren en maten.

sfeerbeeldBron: Jet via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Eerste huis gekocht? Vermijd deze 5 veelgemaakte decoratiefouten
- 24x mooie lantaarns & windlichten voor in je tuin (of balkon)
- Inspiratie: 3 soorten verlichting in de slaapkamer

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...