Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Deze items geven je tuin (of balkon) een update!

geschreven door demi4

Deze items geven je tuin (of balkon) een update!

Nu het steeds warmer wordt buiten, kunnen we wat meer genieten van de tuin of het balkon. En daarom, is het tijd om het buiten wat op te leuken met items die niet al te veel vragen van je portemonnee ;)

Daarom heb ik in deze blog speciaal de beste deals op een rijtje gezet, zodat je jouw tuin of balkon een update kan geven zonder al te veel geld uit te geven.

tuin groen planten
Bron: onbekend

Deze tip blijft super simpel, maar zo effectief: voeg een paar kaarsen toe en je hebt meteen een gezellig sfeertje gecreëerd! Deze buitenkaarsen zien er niet alleen leuk uit, ze gaan maar liefst 135(!) uur mee. Daarnaast zijn ze in 11 verschillende kleurtjes te krijgen, we love it!

balkon groen planten
Bron: onbekend

Deze bistroset is precies wat jij nodig hebt deze zomer! In vrolijke kleurtjes verkrijgbaar, zo vier je een beetje vakantie in eigen land, in je eigen tuin of balkon. Daarnaast kun je de set makkelijk inklappen en opbergen, zodat de set elk jaar eruit ziet als nieuw, hebben!!

tuin groen planten
Bron: held am herd

Ultiem genieten in het zonnetje? Dan is deze strandstoel de perfecte oplossing om de zomer door te komen. Deze opklapbare stoel is voorzien van een veiligheidshaak. Deze sfeervolle stoel maakt je dagen in de zon extra comfortabel, wauw! Shop hem nu met 15% korting in twee verschillende kleuren!

tuin groen planten
Bron: Fonq

tuin groen planten
Bron: Fonq

Zie ook:

- 16 musthaves voor als je je tuin gaat opknappen
- Inspiratie: plantenbakken in de tuin of op het balkon
- Hebben: tuinmeubelen die niet op tuinmeubelen lijken