Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Trends

Deze kleurencombinatie gaan we nog veel meer zien

geschreven door Mara
Deze kleurencombinatie gaan we nog veel meer zien

Soms heb je van die kleurencombinaties die je zelf nooit snel zal maken. Omdat je ze te heftig bij elkaar vindt, of misschien bang bent dat het vloekt met elkaar. Wij op de redactie hadden dat ook bij het idee van de combinatie rood-roze. Maar na het zien van allerlei toffe interieurfoto's waren wij helemaal overtuigd. Deze kleurencombinatie is prachtig!

Rood-roze zien we al sinds dit najaar. Echter zagen we het toen vooral in wat minder felle tinten, zoals bordeauxrood en oudroze. Tegenwoordig zien we steeds fellere kleuren en wordt zuurstokroze met gemak met knalrood gecombineerd. Het zorgt voor een vrolijke en speelse look. Ga voor een roze muur met rode bank of poster met rode print. Ben je bang dat het te heftig is? Ga dan enkel voor rode en roze kussentjes op de bank, of wanddecoratie in deze tinten. Houd de rest van je interieur heel basic met vooral wit en grijstinten. Zo knalt het rood-roze eruit en bewaar je tegelijkertijd wel de rust, zoals op foto nummer #3 hieronder.

In dit artikel showen we je diverse interieurs met een rood-roze kleurencombinatie en selecteer ik bijpassende items. Kijk mee!

roodroze
Foto: Onbekend

roodrozeFoto: Westelm.com

roodrozeFoto: Plentyofcolour.com

roodroze
Foto: Sightunseen.com

roodroze
Foto: H&M

roodroze
Foto: Sightunseen.com

Zie ook:
-Dit is waarom je voor een zwarte vloer zou moeten gaan
-20x fluwelen kussens om je zithoek nog mooier te maken
-12x de leukste wandrekken onder €40

 
 
Baby & Kind

Inspiratie: de leukste behangthema's voor de kinderkamer

geschreven door Julia
Inspiratie: de leukste behangthema's voor de kinderkamer

Er zijn onwijs veel verschillende opties als het gaat om behang voor de kinderkamer. Het kan behoorlijk lastig zijn om uit het grote aanbod een keuze te maken. Om het je iets makkelijker te maken, heb ik hieronder een aantal van de leukste behangthema's op een rij gezet. Laat ...

meer...