Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Accessoires

Deze positieve effecten kunnen geurkaarsen hebben op je stemming

geschreven door Julia
Deze positieve effecten kunnen geurkaarsen hebben op je stemming

In deze koude en donkere periode is het fijn om wat extra warmte en sfeer toe te voegen in huis. En hoe kun je dat nou beter doen dan met een geurkaars? Denk aan een fijne kaars in de woonkamer, badkamer of naast je bed… Maar welke geurkaars is nou het meest geschikt? Natuurlijk kun je afgaan op kleur of geur, maar je kunt dit ook bepalen aan de hand van je stemming. Een geurkaars kan namelijk een positief effect hebben op je stemming! Hieronder lees je per geur wat het voor je stemming kan betekenen.

Kaneel

Mis je motivatie? Probeer eens een kaars met de geur van kaneel. Deze geur zorgt er namelijk voor dat je meer concentratie hebt en zou een positief effect op je geheugen hebben. Moet je thuis nog even iets afmaken voor je werk of iets doen waar je concentratie voor nodig hebt? Ga dan voor een kaneel geurkaars.

geurkaars Bron: thenomadsociety

Lavendel

Een geurkaars met lavendelgeur kan stress verminderen. De geur heeft een kalmerende werking en zorgt ervoor dat je meer rust in je hoofd hebt. Met lavendel kom je lekker tot rust na een lange en drukke dag. Tip: neem een warm bad en zet een lavendel geurkaars naast je tijdens het badderen.

Cederhout

Snel in slaap komen doe je met een kaars met de aardse en houtachtige geur van cederhout. Het zorgt ervoor dat je hart minder snel klopt en je bloeddruk afneemt. Zet hem naast je bed, en blaas hem voordat je in slaap valt uit. Slaap lekker!

geurkaars Bron: sabrinafelizitas

Jasmijn

Voel je je niet zo happy? Een geur die een echte mood booster is, is jasmijn. Deze warme en bloemige geur kan zorgen voor positieve gedachten en wekt positieve emoties op. Daarnaast kun je je er wat energieker door voelen en kan de geur je meer zelfvertrouwen geven.

Zie ook:
-Hallo donkere dagen: 20x de leukste sfeerlampjes
-Dit woonitem is dé musthave voor deze herfst en winter!
-Deze hippe (budget)plaids houden je warm tijdens de kou

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...