Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Trends

Deze trendkleur is perfect voor de herfst

geschreven door Julia
Deze trendkleur is perfect voor de herfst

In dit artikel schreven we al over dé Flexa trendkleur van 2019. Langzaamaan zien we hem steeds vaker terugkomen in niet alleen het interieur, maar ook in de modewereld. Het is niet zo gek dat we Spiced Honey steeds meer zien, want deze trendkleur is perfect voor de herfst. Wil jij je interieur een herfstig tintje geven met deze kleur? Hieronder geef ik je inspiratie!

witte woonkamer met bruine bank Bron: augustsage

De kleur is prachtig in combinatie met de kleur Early Dew. Dus mocht je een groene muur hebben, dan hoef je deze niet opnieuw te schilderen als je accessoires wilt toevoegen in de kleur Spiced Honey. Het contrast tussen warm en koel maakt dat het zo'n geslaagde combinatie is.

groene slaapkamer met bruintinten Bron: emmawallmen

Als de kleur niet helemaal bij jouw interieur past, kun je ook een tint kiezen die net iets warmer of koeler is. Of je gaat voor een combinatie van verschillende tinten die lijken op Spiced Honey. De foto hieronder laat zien hoe je dat kunt doen met bijvoorbeeld een dekbedovertrek en een plaid.

witte bank met bruine kussens Bron: cocolapinedesign

De kleur is ook heel mooi te combineren met terracotta, zoals je hieronder ziet. Ga bijvoorbeeld voor een plaid of sierkussen in terracotta kleur.

witte bank met bruine kussens Bron: barefootblonde

In deze woonkamer is nog niet eens de hele muur geschilderd met Spiced Honey, maar het geeft nu al zo veel warmte. Laat staan wanneer je een hele muur schildert. In combinatie met wit staat het warm, maar fris. Ook hier is de terracotta tint er weer bij gecombineerd.

woonkamer met bruine muur Bron: interior_by_lein

Zie ook:
-Color crush: roodbruine tinten in je interieur
-Deze planten moet je naar binnen halen deze herfst
-Dit woonitem is dé musthave voor deze herfst en winter!

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...