Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Planten

Deze planten moet je naar binnen halen deze herfst

Deze planten moet je naar binnen halen deze herfst

Nu de herfst begonnen is en de dagen kouder worden, is het belangrijk dat je ook aan de plantjes buiten denkt! Sommige planten kunnen prima in de winter buiten overleven, maar een paar populaire planten juist niet! Daarom help ik je een handje en vertel ik je welke planten je niet vergeten naar binnen moet halen en hoe je ze het beste kan verzorgen.

planten kamerplant groen
Bron: Katydidandkid

Bananenplant

Een van de populairste planten van het moment, de bananenplant! Deze plant groeit eigenlijk in de tropen, dus is het belangrijk dat de plant genoeg zonlicht ziet. Zet hem daarom vlakbij een raam in de winter, maar zorg ervoor dat je niet te veel water geeft! Een keer per week is genoeg. Check de grond, is die droog? Dan pas een scheut water geven.

olijfboom kamerplant woonkamer
Bron: Diogenis

Olijfboom

De olijfboom is prachtig buiten, maar de kans is er dat hij de heftige Nederlandse winter niet gaat overleven. Zet hem binnen, maar niet al te dichtbij het raam of een deur, want tocht is slecht voor de olijfboom. De olijfboom kan nadat hij binnen is gezet, al zijn bladeren laten vallen. Dit komt omdat de plant even moet wennen. Geen paniek, hij zal niet dood gaan! Blijf de olijfboom gewoon water geven, zoals je normaal deed.

planten kamerplant groen
Bron: Gardenista

Vetplant & Cactus

De vetplant en cactus kunnen goed tegen warmte en hebben weinig water nodig. Er is één ding waar ze slecht tegen kunnen en dat is de kou! Vergeet ze dus niet binnen te zetten en geef ze nog minder water dan je ze in de zomer gaf. Ook hier is het belangrijk dat je potgrond even checkt voordat je water geeft 😉

Zie ook:

- Dit woonitem is dé musthave voor deze herfst en winter!
- Zo maak je je huis warm & knus deze herfst
- Zo verzorg je een Calathea

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...