Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Zo maak je je huis warm & knus deze herfst

geschreven door Rosa
Zo maak je je huis warm & knus deze herfst

Stiekem vinden we het najaar ook wel weer een hele fijne tijd. Ondanks de regen, wind en kou, is het een goed excuus om je interieur weer eens aan te pakken. Fijne materialen, warme kleuren en vooral heel veel sfeer creëren. Toch is de overstap van een zomers interieur naar de najaarsvariant soms nog best lastig. We zitten tenslotte niet op een complete verbouwing te wachten. Daarom heb ik vijf super simpele en handige manieren voor je op een rijtje gezet, zodat je toch dat warme en knusse gevoel thuis kunt namaken.

Veel natuurlijke materialen

Het winterinterieur moet warmte uitstralen. Dit effect krijg je het beste door natuurlijke materialen te kiezen. Denk aan hout, leer, katoen en wol. Maar ook (imitatie)vachtjes zijn onmisbaar in een warm, winters huis.

warm knus interieur Bron: Binnenkijken bij Manon0903

Winterse geuren

Tijdens de winter hebben we veel meer behoefte aan kruidige geuren. In de zomer zijn we vooral dol op lichte en frisse geurtjes. In de winter gaan we juist voor de warme, kruidige geuren. Denk hierbij aan cederhout, kaneel of rokerige specerijen. Shop fijne geurkaarsen of -stokjes in deze geuren. Zo ruikt je huis altijd lekker warm en winters. warm knus interieur Bron: Binnenkijken bij Amber3

Sfeerverlichting & kaarsen

De meest bekende sfeermaker is zonder twijfel de verlichting en kaarsen. Vermijd in de koudere maanden zo veel mogelijk de felle lichten. Ga liever voor veel sfeerverlichting en dim de spotjes een beetje zodat je toch warm licht krijgt. Zet extra veel kaarsen aan. Dit is niet alleen enorm gezellig, het geeft ook nog eens warmte af. Win-win situatie dus.

warm knus interieur Bron: Binnenkijken bij Jet

Warme kleuren

Heb je iets meer tijd en veranderdrang? Pak dan de verfkwast erbij! Bij de winter horen namelijk warme, rijke kleuren. Denk aan donkergroen, bordeauxrood of een warme bruintint. Je hoeft natuurlijk niet direct je complete huis een lik verf te geven. Maar, een (kleine) wand of een deel hiervan kan al een grote verandering maken! Ben je niet helemaal zeker van de tint? Probeer dan eens de Flexa kleurtesters. Deze worden gratis thuisbezorgd en je hebt direct een duidelijk beeld van hoe de kleur bij jou thuis staat.

warm knus interieur Bron: Binnenkijken bij Machs

Veel textiel

Bij het najaar horen uiteraard lekkere warme plaids, vloerkleden en een hoop sierkussens! Ga hier dus lekker mee los. Hoe meer hoe beter! Denk aan een wollen vloerkleed, een warm katoenen plaid en fluwelen sierkussens. Mix & match de verschillende textielsoorten ook lekker met elkaar voor een speels resultaat. Hang de plaid nonchalant over de armleuning van de bank of fauteuil. Dit ziet er niet alleen leuk uit, het is ook nog eens handig. Zodra je het wat frisser krijgt, trek je de plaid zo over je heen.

warm knus interieur Bron: Binnenkijken bij Mieke50

Zie ook:
- Dit is de wooncollectie van Martien Meiland
- Deze woonitems staan prachtig bij de kleur Early Dew
- 24x banken die perfect zijn voor kleine woonkamers

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...