Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Deze woonitems staan prachtig bij de kleur Early Dew

geschreven door Mara
Deze woonitems staan prachtig bij de kleur Early Dew

Early Dew: als interieurliefhebber ken je deze kleur waarschijnlijk maar al te goed. De Flexa-tint is al jaren razend populair en niet meer weg te denken in de interieurs van bekende Instagrammers. En dat is ook niet zo gek: Early Dew geeft je interieur een frisse, vrolijke touch - zonder dat de het te druk of te bont wordt.

In dit artikel selecteren we diverse woonaccessoires die perfect bij deze verfkleur passen. Zo kun je je interieur helemaal afstylen!


De verfkleur 'Early Dew' van Flexa shoppen? Dat kan bij ons:
Wij verkopen namelijk allemaal prachtige kleuren van Flexa. De kleur Early Dew is natuurlijk één van de populairste kleuren en is daarom verkrijgbaar in diverse varianten verf, van extra mat tot aan lak hoogglans en zelfs muurverf krijt!

Twijfel je nog een beetje of de kleur ook in jouw interieur mooi staat? Je kunt eerst ook even de Tester voor €1,99 shoppen. Dan weet je het écht helemaal zeker ;-)

early dew woonaccessoiresFoto: dbarnas via HomeDeco Binnenkijken

early dewFoto: dbarnas via HomeDeco Binnenkijken

Wit met hout

De combinatie Early Dew + wit + lichtgekleurd hout is een match made in heaven. Dit kleurenpalet zorgt voor een heel fris interieur. De warme look die hout uitstraalt, zorgt ervoor dat de koele verftint niet té koel of steriel wordt. Een mooie balans tussen warm en koel, dus! Ga voor een eettafel met houten poten en wit blad, of houd het wat kleiner en ga voor bijzettafels in deze twee kleuren. Onze favoriet? De schommelstoel!

early dewFoto: maaike036 via HomeDeco Binnenkijken

early dewFoto: thuisbijlisette via HomeDeco Binnenkijken

Metallics

Ook metallics staan prachtig bij de populaire Flexa-kleur. Waar koper het wat kleurrijker en vrolijker maakt, zorgt zilver juist voor een koele, strakke look. Goud zit daar een beetje tussenin en geeft een chique sfeer aan de ruimte. Ga bijvoorbeeld voor een bijzettafel in metallic tint, een klok of wat kandelaars en vazen.

early dewFoto: about_interiors via HomeDeco Binnenkijken

Matching woonitems

Waarom de prachtige Early Dew alleen op de muur? Je kunt de kleur ook terug laten komen in diverse woonaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan matching stoelen, lampen of kleinere accessoires zoals de zeepdispenser in de keuken.

Zie ook:
- 5x jaloersmakende slaapkamers met groene muren
- Zo verzorg je een rubberplant
- How to: zwart in huis toevoegen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...