Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Woonkamer

Deze vloer past het beste bij jou

geschreven door Charlotte
Deze vloer past het beste bij jou

Ben je van plan om binnenkort te gaan verbouwen en wil je gaan voor een nieuwe vloer? Of heb je een nieuwbouwhuis gekocht? Het is vaak lastig om te bepalen welke vloer het beste bij jou en je interieur past. Er is tegenwoordig zoveel keuze dat het maken van de juiste steeds lastiger wordt. Daarom heb ik verschillende interieurstijlen met bijpassende vloeren op een rijtje gezet. Zo wordt het kiezen van de juiste vloer toch iets gemakkelijker!

De vloer in een basic interieur
Voel jij je het meest thuis in een basic en tijdloos interieur en houd je niet van al te veel poespas? Dan passen wit, zwart, grijs en neutrale tinten waarschijnlijk het beste bi je. Een rustige vloer hoort daar zeker bij. Ga bijvoorbeeld voor een houten vloer met grijstinten. Zo creëer je én rust én warmte. Doordat deze vloer zo neutraal is, kan je meubels in alle kleuren ermee combineren.

woonkamerBron: hoff_van_saar via HomeDeco Binnenkijken

De vloer voor een landelijk interieur
Bij deze stijl, waarbij vaak een look van het buitenleven wordt gecreëerd, hoort geen al te drukke vloer. Als jij je het meest prettigst voelt bij deze woonstijl, kan je gaan voor licht of onbehandeld hout of beton. Deze vloerstijlen zijn niet al te druk, zijn neutraal en creëren ook nog eens warmte en sfeer. Maak deze vloer af met een prachtig vloerkleed van linnen of katoen voor een ultiem warme sfeer.

woonkamerBron: annekeathome via HomeDeco Binnenkijken

De vloer voor een industrieel interieur
Houd jij van metaal en robuuste houten elementen? Kan je je stijl omschrijven als een stoere woonstijl? Dan is een betonnen vloer waarschijnlijk een goede match! Dit is een stevige vloer met een stoere uitstraling. Ook is het goed te combineren met industriële meubels, zodat je een mooi, stoer en warm geheel creëert.

KeukenBron: Marjoleinbouhuijzen via HomeDeco Binnenkijken

De vloer voor een klassiek interieur
Kan jij jouw woonstijl omschrijven als klassiek? Hierbij denk je aan lichte of juist heel donkere kleuren, en meubels in klassieke designs. Bij deze woonstijl is het vaak het mooist om voor een donkere houten vloer te gaan. Ook mogen er grove eigenschappen in het hout zitten; dit zorgt voor een nog klassiekere look. Durf je het toch niet aan om voor zo donker te gaan? Dan past een lichte houten vloer net zo goed bij de klassieke woonstijl.

woonkamerBron: hetboshuisje via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Shop the look: knusse slaapkamer met vergrijsd groen
- De leukste vloerkleden voor in jouw slaapkamer
- Zo houd je je slaapkamer rustig

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...