Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Slaapkamer

Zo houd je jouw slaapkamer rustig

geschreven door Maartje
Zo houd je jouw slaapkamer rustig

Is jouw slaapkamer altijd opgeruimd en straalt het rust uit? Bij veel mensen zal dit niet het geval zijn. Vooral wanneer je kledingkast in de slaapkamer staat wordt het snel een rommeltje. Vaak staat de beruchte kledingstoel er wel, waar de stapel met de dag groter wordt. Maar vind je het niet fijn om wat meer rust te hebben? Er wordt niet voor niks gezegd dat een opgeruimd huis zorgt voor meer rust in je hoofd. En uiteindelijk bevorderd dit ook je nachtrust.

slaapkamerBron: livingstories via HomeDeco Binnenkijken

Weg met de kledingstoel
Sommige kledingstukken hoeven niet direct de wasmand in en kunnen nog wel een dag gedragen worden. Deze kledingstukken belanden meestal op de stoel. Het is wel fijn als je het even kan laten luchten, dit lukt niet op een stoel. Vervang hem eventueel voor een klein kledingrek. Alles wat je nog een keer aan kunt doen, maar niet weer direct in de kast wilt stoppen, hang dit op aan het rek. Hierdoor oogt het minder rommelig en blijft je slaapkamer een beetje geordend.

slaapkamerBron: huisjeophetplein via HomeDeco Binnenkijken

Rustige kleuren
Gebruik in de slaapkamer rustige kleuren en waar jijzelf ook rustig van wordt. Het maakt niet uit of dit lichte kleuren zijn of juist donkere. Zorg dat het één geheel is en bij elkaar past. Maak gebruik van maximaal drie kleuren. Eén hoofdkleur en eventueel twee accentkleuren. Die accentkleuren kun je gebruiken in bijvoorbeeld accessoires. Laat de hoofdkleur ook regelmatig terugkomen.

Niet te veel frutsels
Houd je accessoires beperkt. Als overal iets te zien is, oogt het al snel druk. Wanneer je wel wilt decoreren, maak dan groepjes. Door accessoires met elkaar te clusteren creëer je meer eenheid en rust. Je kunt nog iets leuks aan de muur hangen en dan is het voor in de slaapkamer eigenlijk wel genoeg.

slaapkamerBron: casabinus via HomeDeco Binnenkijken

Probeer je slaapkamer echt je slaapkamer te houden
Probeer zoveel mogelijk alleen te slapen in je slaapkamer. Dus niet nog wat werk doen op bed. De slaapkamer is een plek waar jij tot rust kan komen en heerlijk 8 uur slaap kunt pakken. Wanneer je bijvoorbeeld werkt in je slaapkamer, is het niet meer die plek waar jij jouw momentje kunt pakken. Werk en privé gescheiden houden zeggen ze niet voor niks.

Zie ook:
- Tips & tricks om geld te besparen bij het shoppen van je interieur
- Muur verven? Zo kies je de juiste kleur die bij jou en je interieur past
- Shoppen: 16x de mooiste buitenvloerkleden

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...