Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10

Tips & tricks om geld te besparen bij het shoppen van je interieur

geschreven door Mara
Tips & tricks om geld te besparen bij het shoppen van je interieur

Ook zo dol op interieur en verander je vaak graag je inrichting? Met onderstaande tips vertellen wij je de ins & outs om geld te besparen tijdens het online shoppen van je interieur. Handig!

Sfeerfoto: HuisjeinDrenthe via HomeDeco Binnenkijken

Houd acties en deals in de gaten
Een slimme manier om geld te besparen is natuurlijk om je slag te slaan bij een mooie deal of uitverkoop. Op die manier kun je hetzelfde product kopen, maar voor een veel lager prijsje. Zo hebben wij wekelijks hebben nieuwe DreamDeals op onze website staan, waarbij je met fijne kortingen prachtige meubels en accessoires kunt shoppen! Tip: schrijf je in voor nieuwsbrieven van webshops, vaak krijg je dan een mailtje als er nieuwe acties en kortingen zijn.

Sorteer op prijs
Bij veel webshops en ook op onze eigen shoppingpagina's, kun je de producten op prijs sorteren (van laag naar hoog) of een specifiek budget instellen. Een slimme manier om niet in de verleiding te kunnen om toch bij een duurder item uit te komen en deze aan te schaffen!

Vergelijk verschillende webshops
Niet alle webshops hanteren dezelfde verkoopprijs of dezelfde verzendtarieven. Struin daarom eerst even langs de diverse websites. Tip: bij verzamelwebsites, zoals HomeDeco, kun je gemakkelijk diverse prijzen met elkaar vergelijken. Op onze website vind je alle grote merken en winkels, waardoor je heel gemakkelijk de beste en goedkoopste keuze kunt maken.

Zie ook:
- Inspiratie: zo mooi is een oranje bank in je interieur
- Shop the look: woonkamer met donkere muren
- Shop the look: 50 tinten grijs in de woonkamer

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...