Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook

Tips & tricks om geld te besparen bij het shoppen van je interieur

geschreven door Mara
Tips & tricks om geld te besparen bij het shoppen van je interieur

Ook zo dol op interieur en verander je vaak graag je inrichting? Met onderstaande tips vertellen wij je de ins & outs om geld te besparen tijdens het online shoppen van je interieur. Handig!

Sfeerfoto: HuisjeinDrenthe via HomeDeco Binnenkijken

Houd acties en deals in de gaten
Een slimme manier om geld te besparen is natuurlijk om je slag te slaan bij een mooie deal of uitverkoop. Op die manier kun je hetzelfde product kopen, maar voor een veel lager prijsje. Zo hebben wij wekelijks hebben nieuwe DreamDeals op onze website staan, waarbij je met fijne kortingen prachtige meubels en accessoires kunt shoppen! Tip: schrijf je in voor nieuwsbrieven van webshops, vaak krijg je dan een mailtje als er nieuwe acties en kortingen zijn.

Sorteer op prijs
Bij veel webshops en ook op onze eigen shoppingpagina's, kun je de producten op prijs sorteren (van laag naar hoog) of een specifiek budget instellen. Een slimme manier om niet in de verleiding te kunnen om toch bij een duurder item uit te komen en deze aan te schaffen!

Vergelijk verschillende webshops
Niet alle webshops hanteren dezelfde verkoopprijs of dezelfde verzendtarieven. Struin daarom eerst even langs de diverse websites. Tip: bij verzamelwebsites, zoals HomeDeco, kun je gemakkelijk diverse prijzen met elkaar vergelijken. Op onze website vind je alle grote merken en winkels, waardoor je heel gemakkelijk de beste en goedkoopste keuze kunt maken.

Zie ook:
- Inspiratie: zo mooi is een oranje bank in je interieur
- Shop the look: woonkamer met donkere muren
- Shop the look: 50 tinten grijs in de woonkamer

 
 
Accessoires

Op deze deurmatten wil jij je voeten wel vegen

geschreven door Sita
Op deze deurmatten wil jij je voeten wel vegen

Midden in de winter zijn natte dagen heel gewoon. Een deurmat is dan ook niet overbodig! Bovendien is dit vaak het eerste wat mensen zien wanneer ze je woning binnentreden, dus wat dacht je van een beetje uitsloven? Ik laat je de 24 leukste deurmatten zien, zodat jij (en visite) je voeten wel wi...

meer...