Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Dit is de nieuwste trend voor op de muur

geschreven door Maartje
Dit is de nieuwste trend voor op de muur

Ben jij ook toe aan wat verandering in je huis? En wil je voor totaal iets anders gaan, dan wat andere hebben? Behang is een trend die helemaal is teruggekomen. De leukste prints zie je voorbij komen. Het is soms net kunst. Nu kwamen wij nog een fantastische trend tegen en wij zijn er op de redactie helemaal fan van, namelijk behang met een dierenhuidje.

Dierenhuid is al een tijdje een trend, zo zag je al veel dierenhuiden op vloeren liggen in huizen, maar in behang zagen wij het nog niet heel veel voorbij komen. Met een dierenhuid behang creëer jij een echte eyecatcher in de ruimte. Je kan een muur in de woonkamer behangen met dit prachtige behang, bijvoorbeeld de wand achter dat mooie kastje wat je hebt staan of achter de tv. Je kan de gehele muur behangen, maar je kan ook alleen een strook doen met behang.

Behangen is tegenwoordig een stuk makkelijker. Met vliesbehang heb je namelijk geen behangtafel meer nodig. Je smeert eerst de muur in met lijm en plakt dan het behang erop, dit was vroeger andersom en een stuk lastiger. Dus waarom zou je nu een muur schilderen als je van je muur een echte eyecatcher kan maken met behang.

Bron foto: Naturalis Unlimited

Zie ook:

- Stylingtip: strook behang achter je televisie
- 5x het leukste behang op een rij
- Maak met behang een statement

 
 
 
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...