Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Trends

Maak met behang een statement

geschreven door Maartje
Maak met behang een statement

Waarom zie je ineens weer zoveel behang bij mensen thuis? Dat is toch iets ouderwets? Nope, behang is het tegenovergestelde van ouderwets! Behang is in jaren niet zo populair geweest als het nu is. Ik heb het dan natuurlijk ook niet over een eenvoudig behangetje. Behang lijkt deze dagen net kunst. Je kan het krijgen in allerlei printjes, afbeeldingen en kleuren, hoe jij het maar wilt hebben.

Ken jij nog de tijden dat je een behangtafel nodig had en de hele tijd ruzie had met de behanglijm? Dan zat er weer te veel lijm op en dan weer te weinig. Vooral met behang waar een print op zat was dit echt een gedoe om deze op de juiste manier op de muur te krijgen. Tegenwoordig is het meeste behang vliesbehang. Bij vliesbehang hoef je alleen de muren in te smeren met lijm en dan kan je vervolgens het behang erop doen. Een behangtafel is verleden tijd en het behang hoef je niet meer in te laten weken met lijm. En nog handiger is zelfklevend behang, hier heb je helemaal geen lijm meer voor nodig. Behangen is nu een eitje!

BehangBron: Binnenkijker Patricia6

behangBron: Naturalis Unlimited

BehangBron: Tapetshow

behangBron: Binnenkijker interieur_huisjekant

behangBron: Tapetshow

Zie ook:
- 5x keukens met een kookeiland
- 9x hangstoelen in je interieur
- 4x waarom je wel voor een lichte bank moet gaan

 
 
Inspiratie

5 ideeën om de ruimte onder de trap te decoreren

geschreven door Julia
5 ideeën om de ruimte onder de trap te decoreren

Bij veel huizen zit er een kast onder de trap, oftewel een trapkast. Daarmee ben je meteen van die lastige schuine wand af. Is dit bij jouw huis niet het geval? Dan kan het best lastig zijn om iets van deze ruimte te maken. Mocht je nog wat tips kunnen gebruiken, dan geef ik j...

meer...