Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Dit is het kantoor van #workmode in Rotterdam

geschreven door rosa

Dit is het kantoor van #workmode in Rotterdam

Ben je al bekend met #workmode? Dit is een community opgericht voor én door vrouwen. Je kunt bij #workmode werkplekken huren zodat jij je kunt omringen met andere ondernemende vrouwen. Vrouwen met een visie, met wie je samen kunt bouwen aan de groei van jouw bedrijf. Die jou vanaf de zijlijn toejuichen en ondersteunen met tips, waardevolle contacten en je helpen om jouw dromen in doelen om te zetten. Die vrouwen vind je bij jouw nieuwe werkplek. Slechts een van de redenen waarom Hashtag Workmode is uitgegroeid tot dé perfecte plek voor ondernemende vrouwen die zich willen ontwikkelen tot slimme en krachtige ondernemers – want empowered women, empower women.

Onlangs hebben zij een nieuwe vestiging geopend in Rotterdam en wij mochten een handje helpen met de inrichting. Samen met de merken Flexa, HSM Collection, By Boo en It's about Romi hebben we de meetingruimte in mogen richten.

#workmode

#workmode

De vrolijke gele muur is ook nog doorgetrokken in de rest van het kantoor. Dit geeft een speels effect.
#workmode

Zie ook:
- Dit zijn dé interieurtrends van 2019
- Zo kies je de juiste tint groen voor op de muur
- How to: zwart in huis toevoegen

 
 
Dit zijn de twee grootste keukentrends van 2020
Dit zijn de twee grootste keukentrends van 2020
geschreven door julia_

Dit zijn de twee grootste keukentrends van 2020

Nog iets meer dan twee maanden en we zitten alweer in 2020! Dat we dichterbij de jaarwisseling komen, betekent dat er steeds meer interieurtrends voor het volgende jaar bekendgemaakt worden. Ga je binnenkort je keuken veranderen? Lees dan eerst dit artikel. Hieronder vertel ik je wat de twee groo...

meer...