Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Woonkamer

Dit kleurenpalet past bij jouw interieurstijl

geschreven door Demi
Dit kleurenpalet past bij jouw interieurstijl

Gefeliciteerd, je hebt de test voltooid en als het goed is heeft de uitslag jou wat meer duidelijkheid gegeven. Bekijk hieronder snel alle kleurenpaletten op een rijtje en oordeel zelf of het bij jou en je interieur past! Heb je de test nog niet gedaan? Klik dan hier! Om het je wat makkelijker te maken, kan je met de Flexa Tester thuis makkelijk even kijken of de kleur wat voor jou is. Zo voorkom je teleurstelling als je meteen een pot verf aanschaft, handig! Wil je toch liever een pot verf bestellen? Bekijk dan hier hele aanbod van Flexa.

Bohemien kleurenpalet

Het bohemien kleurenpalet is voor jou de juiste keuze! Warme tinten en een gedurfd interieur met unieke items klinken als muziek in je oren. Kies voor een lichte tint op de muur en kies voor meubels en accessoires in de gekleurde tinten en je creëert een prachtige look.

bohemien kleurenpalet boho

Scandinavisch kleurenpalet

Basic, minimalistisch en niet te veel poespas, dat zie jij het liefst! Het Scandinavische kleurenpalet is daarom een perfecte match met jou en je huis. Combineer pasteltinten als roze en blauw met lichte kleuren als crème, wit en grijs.

scandinavisch kleurenpalet scandi

Industrieel kleurenpalet

Jij houdt van diepe en donkere kleuren, natuurlijke en grove materialen. Daarom is dit industriële kleurenpalet echt iets voor jou. Combineer de diepe kleuren met grijs en je industriële look is compleet!

industrieel kleurenpalet industrial

Glam kleurenpalet

Jij houdt van een gouden accenten, een leuk printje en zwart-wit in huis. Een beetje roze ben je ook niet vies van, maar wel op een subtiele manier. Combineer met een leuk behangetje op de muur en je creëert een prachtige glam-look!

glam kleurenpalet glamour

Zie ook:
- Dit is dé trendkleur van het moment
- Om deze redenen kies jij volgende keer voor behang
- Welke plant past bij jou en je interieur? Doe de test!

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...