Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Om deze redenen kies jij volgende keer voor behang

Om deze redenen kies jij volgende keer voor behang

Weinig mensen durven het risico te nemen: behang in het interieur. Liever kiezen veel mensen veilig voor een bepaalde verfkleur. Toch zitten er veel voordelen aan. In dit artikel vertel ik je 4 voordelen waardoor jij meteen voor behang kiest!

Behang zien we namelijk steeds vaker terugkomen in het interieur en dat is niet zonder reden. Het is echt een trend waar we niet omheen kunnen. Kan jij er ook geen genoeg van krijgen? Bekijk dan hier het hele aanbod behang!

behang hal botanisch Bron: joyceselina

1. Er zijn oneindig veel opties

Oneindig veel patronen en prints, je kunt alle kanten op met behang en je hoeft geen keuze te maken voor een bepaalde kleur. Daarnaast kan je zoveel kanten op met behang in je interieur. Bijvoorbeeld een deel van de muur behangen, zo creëer je een gezellig 'hoekje'.

behang persoonlijk woonkamer

2. Met verf krijg je nooit zo'n unieke persoonlijke look

Een muur met behang is niet alleen veel unieker, het maakt je interieur een stuk persoonlijker. Kleine kans dat je jouw behang snel bij een ander snel zou tegenkomen.

behang dierenprint slaapkamer

3. Je kunt structuur aanbrengen

Sommige behangsoorten hebben reliëf waardoor je structuur kan aanbrengen in je interieur. Of kies voor een look waardoor het lijkt alsof je reliëf op de muur hebt, zoals een hagedissen- of slangenhuid. Prachtig voor in de slaapkamer achter je bed!

behang eyecatcher slaapkamer

4. Dé eyecatcher van je interieur

Als je aan behang denkt, denk je aan één patroon op de muur. Dat hoeft niet altijd! Je kan ook kiezen voor een grote eyecatcher op de muur. Bijvoorbeeld achter de bank of in de hal!

behang kinderkamer babykamer
Bron: Happy New Day

5. Perfect voor de baby en/of kinderkamer

Creëer een speelse, stoere of juist schattige look in de kamer van je kleintje. Want juist voor jouw kindje zijn er oneindig veel mogelijkheden op het gebied van behang.

Zie ook:
- 5x creatieve ideeën uit de babykamers van onze binnenkijkers
- Dé zomer musthave: hippe tuinposters
- 24x stylish deurmatten die je entree nog leuker maken

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...