Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Baby & Kind

5x creatieve ideeën uit de babykamers van onze binnenkijkers

geschreven door Julia
5x creatieve ideeën uit de babykamers van onze binnenkijkers

Ga je binnenkort de babykamer inrichten, of ben je al bezig en kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Hieronder geef ik je vijf decoratie-ideeën die ik heb opgedaan uit onze binnenkijkers. Veel plezier met inrichten!

1. Patronen combineren
Een goede manier om de ruimte wat spannender te maken, is door het combineren van patronen. Bij de babykamer hieronder zijn stipjes en strikjes gecombineerd. Het patroon met de stippen is heel verfijnd, terwijl die met de strikjes wat groter is. Dit vormt een mooi contrast.

kleine badkamer met bruin en wit Bron: huisjevanmonique

2. Wandrek
Een wandrek is een perfect item om de muur mee te decoreren. Aan het wandrek hieronder zijn niet alleen kaartjes opgehangen, maar ook knuffeltjes. Wil je het wandrek helemaal laten matchen met de kamer? Verf deze dan in een kleur die terugkomt in de kamer.

babykamer Bron: machs

3. Vintage meubels
Bij het inrichten van de babykamer hoef je echt niet alleen nieuwe meubels te gebruiken. Het kan juist heel interessant zijn om een aantal vintage meubels neer te zetten naast de nieuwe. In de kamer hieronder is een vintage fauteuil neergezet. Zo krijgt de kamer veel meer karakter.

kleine badkamer met bruin en wit Bron: debbie2

4. Materiaalcontrasten
De commode hieronder heeft enerzijds het onafgewerkte hout van de lades en anderzijds het afgewerkte witte hout van de ombouw. Dit contrast maakt de kamer wat speelser. Kun je zo'n combinatie niet vinden? Dan kun je deze ook zelf maken.

kleine badkamer met bruin en wit Bron: sanne102

5. Behang
Met behang kan je een hele hoop creatieve dingen doen, maar het idee van het vogelhuisje in de kamer hieronder is wel heel origineel. Door het vogelhuisje lijkt het behang bijna driedimensionaal te worden.

kleine badkamer met bruin en wit Bron: mel_ice

Zie ook:
-6x zo kun je de babykamer inrichten met een klein budget
-Inspiratie voor de inrichting van een babykamer!
-Hier moet je op letten bij het inrichten van de babykamer

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...