Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Inspiratie voor de inrichting van een babykamer!

geschreven door demi4

Inspiratie voor de inrichting van een babykamer!

Het kan soms lastig zijn om de babykamer in te richten. Vooral als je nog niet weet wat het geslacht wordt. Tegenwoordig is het sowieso een no-go om de babykamer geheel roze of blauw in te richten. Je wil graag een kamer voor je kleintje die past bij jou én de rest van je interieur. Daarnaast moet je ook rekening houden met de veiligheid, lees daar meer over in de blog: hier moet je op letten bij het inrichten van de babykamer.

In deze blog laat ik je verschillende stijlen van babykamers zien, zodat jij alvast wat inspiratie kan op doen, voor als het zo ver is!

babykamer dieren thema

babykamer dieren thema
Bron: machs

Dierenthema

Kies bijvoorbeeld voor een dierenthema in de babykamer. Niet alleen enorm trendy op het moment, het is super schattig en geschikt voor ieder interieur. Combineer bijvoorbeeld met de verfkleur Early Dew en je look is compleet.

babykamer roze vintage
Bron: debbie2

Vintage statement

Weet je al het geslacht van de baby? Wil je dat toch op een subtiele manier verwerken in de babykamer zonder daarin te overdrijven? Dan is deze stijl misschien iets voor jou! Oudroze items gecombineerd met een vintage eyecatcher, we love it! Jongetje op komst? Vervang de oudroze items door items met bijvoorbeeld een denim kleur!

babykamer jungle thema
Bron: amsterdamshuisje

Uniek behang

Kies voor een origineel behangetje en je bent meteen klaar! Shop er een paar basic items bij en combineer met dezelfde kleuren als in het behang en de look voor je babykamer is compleet!

Zie ook:

- Hier moet je op letten bij het inrichten van de babykamer
- Zo creëer je een speelhoekje dat wel bij je interieur past
- 20x luxe babyshower cadeautjes