Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Dit zijn de meest populaire keukentrends

geschreven door Zara
Dit zijn de meest populaire keukentrends

De keuken is de voor velen de belangrijkste plek in huis. Waar eerst de focus lag op de woonkamer, is deze steeds meer verlegd naar de keuken. Niet alleen om te koken, maar ook om te kletsen, te eten, werken en te borrelen. Dus ben je toe aan een nieuwe keuken of ga jij je keuken renoveren? Dan ben je hier op het juiste adres. In deze blog vertellen wij jou wat de meest populaire keukentrends zijn.

Metallic & messing

Metallic en messing zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. Het zijn de eyecatchers van de keuken. Deze materialen zie je veel terugkomen in kranen, handvaten en spoelbakken. Metallic zie je tegenwoordig ook terugkomen als gehele keukenkleur. Dit in combinatie met messing, geeft een geweldige uitstraling.

Witte keuken met messing detailsBron: Washplate via HomeDeco Binnenkijken

Hoogte in

Handig als je elke vierkante meter goed kan benutten, maar hoe? Hoge kasten. Hoge kasten zijn weer helemaal in. Het geeft een lijnenspel in je keuken, iets dat nooit verveeld. Doordat er zoveel opbergruimte is, zal het er opgeruimd uitzien, ondanks dat je misschien een rommelkont bent ;).

Zwarte keuken met hoge kastenBron: Geerteke via HomeDeco Binnenkijken

Marmer

Deze trend past perfect in het moderne interieur. Dankzij de structuur in marmer, ontstaat een rijke, natuurlijke look die het tijdloze én elegante karakter van het interieur kan benadrukken. Uiteraard kun je zelf bepalen in welke mate je marmer verwerkt in je keuken. Kies bijvoorbeeld voor een marmeren werkblad of trek het door naar de achterwand. Door marmer te combineren met messing, ontstaat er een luxe uitstraling. Zo past jouw keuken perfect in de keukentrends.

Keuken met marmer werkbladBron: Stylish_wonen via HomeDeco Binnenkijken

Duurzamer

Duurzaam leven is iets wat mensen steeds belangrijker vinden. Ook in de keuken wordt de duurzaamheid steeds meer toegepast. Keukenapparatuur wordt steeds energiezuiniger. Daarnaast zie je steeds meer apparatuur die je, met behulp van een app, op afstand kunt bedienen. Handig en modern!

Ruime open keuken met hoogte verschillenBron: Nicole-484 via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Zo laat je jouw keuken en woonkamer in elkaar overlopen
- 24x cadeautjes onder de €25 voor een nieuwe keuken
- Deze tegeltjes maken jouw keuken een echte eyecatcher

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...