Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Koken & Tafelen

Dit zijn de twee grootste keukentrends van 2020

geschreven door Julia
Dit zijn de twee grootste keukentrends van 2020

Nog iets meer dan twee maanden en we zitten alweer in 2020! Dat we dichterbij de jaarwisseling komen, betekent dat er steeds meer interieurtrends voor het volgende jaar bekendgemaakt worden. Ga je binnenkort je keuken veranderen? Lees dan eerst dit artikel. Hieronder vertel ik je wat de twee grootste keukentrends van 2020 zijn. Laat je inspireren!

Natuurlijk en minimalistisch

De eerste keukentrend speelt in op het feit dat we tegenwoordig altijd maar druk zijn en alles om ons heen zo snel gaat. Hierdoor hebben we behoefte aan ontspanning en waar kun je beter ontspannen dan thuis? Deze behoefte vertaalt zich door naar de keuken. We zien minimalistische keukens met natuurlijke en duurzame materialen als hout, marmer en beton. Hier en daar zien we een blauw of terra accent. Lijkt deze trend je wat, maar wil je niet meteen je hele keuken verbouwen? Ga dan voor een houten of marmeren snijplank, een houten wandplank of bijvoorbeeld pampaspluimen (zoals op foto drie).

houten keuken Bron: sfgirlbybay

keuken met aardse tinten Bron: creanno

keuken met hout en beton Bron: wonenbydjo

Futuristisch en glanzend

De tweede trend staat haaks op de eerste. Hierbij draait het juist om alle snelle ontwikkelingen en slimme oplossingen. Deze trend heeft een futuristisch tintje. Denk aan materialen die reflecteren, zoals marmer en glas. Ook zien we bij deze trend de nieuwste keukenapparatuur. Het bijzondere aan deze trend is dat er een contrast binnen de trend zelf aanwezig is. Naast de harde, futuristische materialen zien we namelijk ook zachte elementen in materialen en kleuren. Denk aan pasteltinten en zachte stoffen. Wil je de trend subtiel doorvoeren? Dan kun je gaan voor accessoires als een glanzend dienblad, een moderne glazen vaas, of een moderne hanglamp.

metallic keuken Bron: planete-deco

marmer keuken Bron: krieder

metallic keuken Bron: dwell

Zie ook:
-Trend: hoge metalen spiegels in het interieur
-De plantentrends van dit najaar
-10 waterkokers die wél heel mooi in je keuken staan

 
 
Woonkamer

24x leuke plantenstandaarden die je nu direct kunt shoppen

geschreven door Mara
24x leuke plantenstandaarden die je nu direct kunt shoppen

Wij vinden planten onmisbaar voor het interieur: ze geven je huis een frisse en levendige uitstraling. Ook zijn ze dé oplossing voor een saai hoekje in huis. Zet diverse potten, plantenstandaarden en hangplanten bij elkaar en je creëert een prachtig eyecatcher hoekje!Hieronder vind je allerlei to...

meer...