Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Dit zijn de trendkleuren deze zomer

geschreven door Iris
Dit zijn de trendkleuren deze zomer

'Na regen, komt zonneschijn', en we kunnen dan ook niet wachten tot we weer in het zonnetje worden gezet. Door warme kleuren in huis te halen, haal je de zon in huis. We zien dat er dit jaar vaak voor aardetinten in huis wordt gekozen, dat snappen wij heel goed want met natuurlijke kleuren creëer je een veilig en warm thuis.

Natuur en eenvoud staan dit jaar centraal. We zien dit dan ook terug in de mooiste zomerkleurtjes en omdat we buiten graag naar binnen willen halen, heb ik de mooiste trendkleuren voor deze zomer voor jou op een rijtje gezet! Deze kleuren zullen jou een warm gevoel geven, net als dat heerlijke zonnetje dat nu wel wat vaker haar zonnige gezicht mag laten zien ;).

zomerse-woonkamer-kleurvlakBron: ons_huisje via HomeDeco Binnenkijken

Sunkissed

We trappen af met een van de nieuwste trends op het gebied van kleur: sunkissed. Er wordt hiermee bedoelt dat de basis van je interieur crèmekleurig is en je dit vervolgens verrijkt met warme, zonnige kleuren zoals roze, oranje en geel. Met deze kleurcombinatie haal je als het ware de zon in huis, en dat is wat we willen! Door materialen met een glans toe te voegen aan je interieur, en af te stylen met romantische accessoires, creëer je je eigen zonsondergang. Denk hierbij aan vazen van gekleurd glas, droogbloemen, schelpen en kaarsen. Door de kleur lila en andere pasteltinten terug te laten komen, maak je het nog meer sunkissed!

zomerse-slaapkamerBron: doorkimberly via HomeDeco Binnenkijken

Lavendel

De kleur lavendel vinden wij tijdloos! Het is een rustige kleur, past bij iedere persoonlijkheid en brengt rust en creativiteit. Perfect voor in je slaapkamer of voor in de kinderkamer. Het doet ons denken aan die mooie blauweregen. Beeld je in dat je door knusse straatjes loopt, op een zwoele zomeravond, waar de blauweregen de gevels van de huizen vergezelt... Ook het 'uiterlijk' van je huis mag net zo mooi zijn als het 'innerlijk' ;)!

violet-lavendel-interieurBron: allforwood

On Wednesdays we wear pink

Wij vinden de rozetint van 2021 geweldig! Het is een energieke, vrolijke kleur die de gezelligheid van de zomer uitstraalt. Je ziet de felroze kleur veel in kleding terug, maar schroom niet om 'm ook in je interieur toe te voegen. Prachtig om te combineren met kleuren als grijs, beige, wit en met houtsoorten.

We snappen ook dat de kleur misschien iets te fel kan zijn voor op de muur, denk daarom aan accessoires of kies voor een andere rozetint, zoals oudroze of juist een donkere tint.

interieur-met-roze-tintenBron: estherhe via HomeDeco Binnenkijken

French blue

Blauw in je interieur is áltijd een goed idee! Waan je in Frankrijk, net alsof je op vakantie bent naar de Côte d'Azur. Blauw straalt rust uit, werkt daardoor ontspannend en geeft dat warme, huiselijke gevoel. Pas deze kleur toe op een rustige manier, niet als contrasterende kleur. Op deze manier is blauw onwijs mooi voor in de woonkamer, badkamer of slaapkamer. Wij zitten met onze gedachten al aan de Franse kust! ;-)

blauwe-muur-woonkamerBron: ayla3 via HomeDeco Binnenkijken

Brave Ground

Brave Ground is een hele mooie natuurlijke kleur en mag dan ook zeker niet in dit lijstje ontbreken. Het is een fijne, rustige en neutrale bruintint en je kunt er dan ook alle kanten mee op - en past in elk interieur! Een must dus. Bruintinten laten andere kleuren ook nóg meer spreken.

Tip: je kunt Brave Ground ook goed mengen. Meng 'm bijvoorbeeld met een mooie warme roodtint voor een toffe kleur voor in de slaapkamer. Door de warme tint toe te voegen laat je het zonnetje in huis schijnen!

muur-brave-ground-eenzitsbankBron: thuisbijmij via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- 5 redenen waarom je nu je muren blauw wilt schilderen
- Dingen die je beter niet kunt doen bij het kiezen van een nieuwe kleur
- Trend: nude tinten in je interieur

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...