Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

5 redenen waarom je nú je muren blauw wilt schilderen

geschreven door Rosa
5 redenen waarom je nú je muren blauw wilt schilderen

Als het om kleur in huis gaat, is er één absolute winnaar. Deze kleur zien we al jaren in huis terugkomen en we verwachten niet dat dit snel zal veranderen. De kleur is namelijk tijdloos, neutraal en super trendy. Twijfel je nog om één of meerdere wanden blauw te schilderen? Ik geef je 5 redenen om het toch te doen ;-)!

Blauw komt in verschillende tinten
Het fijne aan blauw is, is dat er veel verschillende tinten zijn. Hierdoor past het in ieder interieur en in iedere woonstijl. Combineer lichtblauw met wit en hout, donkerblauw staat juist heel chique met gouden woonaccessoires of okergeel en groenblauw doet 't weer erg goed met oudroze.

Blauw straalt rust uit
Blauw is een kleur die veel rust uitstraalt. Het staat lieflijk en zacht zónder dat je interieur direct veranderd in een 'poppenhuisje'. Daarnaast is het natuurlijk erg belangrijk dat je in je interieur tot rust komt. Het schijnt zelfs dat je van een blauwe muur in de slaapkamer beter slaapt. Het proberen waard toch ;-).

blauwe muur Bron: © Anitta Behrendt

De kleur is goed te combineren met andere kleuren
Het is ontzettend makkelijk om blauw te combineren met de rest van je interieur omdat het een vrij neutrale kleur is. Ook omdat er natuurlijk zoveel tinten blauw zijn is dit gemakkelijk.

blauwe muur Bron: Architettureaxtutti

Het staat fris
Blauw geeft een gevoel van frisheid en zuiverheid. Daarbij wordt deze kleur geassocieerd met een frisse lentedag, aan de strakblauwe lucht en stromend riviertje. De perfecte kleur dus voor je interieur.

blauwe muur Bron: SF Girl by bay

Je bent met blauw het meest productief
Alle tinten blauw staan erom bekend dat je het meest productief bent met deze kleur om je heen. Als je thuis een kantoor hebt is het dus een goed idee om deze te voorzien van blauwe verf. Maar ook in de woonkamer of keuken misstaat blauw niet, misschien wordt je dan wel extra productief tijdens het schoonmaken.

blauwe muur Bron: Domino

Zie ook:
- De meest gemaakte fouten bij het verven van de muur
- De meest gemaakte fouten bij het kiezen van een kleur in je interieur
- Zo moet jij je muur verven volgens de experts

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...