Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Werkplek

Een perfecte werkkamer creëren

geschreven door Maartje
Een perfecte werkkamer creëren

Werk jij regelmatig thuis? Het fijnste is toch om je eigen werkplek te hebben en het geeft nog meer rust wanneer je hiervoor je eigen kamer hebt. Geen andere spullen of activiteiten om je heen die je kunnen afleiden, alleen datgene wat je nodig hebt en een fijne sfeer geven.

Opbergen
Voor een rustige werkplek is het belangrijk dat je jouw spullen netjes en geordend kan opbergen. Naar de ruimte die je hebt kan je een goede kast uitkiezen en om nog verder te ordenen kan je hierin bakjes of mandjes gebruiken. Zo heb je niet alles over je bureau rondslingeren.

werkplekBron:Minimal desk

Meubels
Voor het inrichten van je werkkamer is het belangrijk goed te kijken wat je nodig hebt. Heb je veel ruimte nodig, dus een groot bureau, of werk je veel met je laptop en is een klein bureau ook prima. Met kasten kan je prima de ruimte benutten, maar let wel op dat het niet te druk gaat worden. Een goede stoel is ook essentieel. Wanneer je een lange tijd achter je laptop zit is het belangrijk dat je in een goede houding zit.

Planten
Een beetje natuur naar binnen halen is altijd fijn, maar planten hebben nog veel meer functionaliteit. De kleur groen geeft rust en een fris gevoel. Ook verbeteren planten de luchtkwaliteit om je heen, dus haal snel wat planten naar binnen.

werkplekBron: Apartment34

Licht
Goede verlichting zorgt niet alleen dat je beter kunt zien, maar doet ook veel voor je gemoedstoestand. Zet je bureau dicht bij het raam. Door daglicht ben je vaak sneller blij en productiever. In TL-licht zitten ook niet echt gezellig, zorg voor wat mooie, maar wel duidelijke sfeerverlichting. Een leuke bureaulamp en een plafondlamp zijn vaak al voldoende.

Decoratie
Je werkkamer mag je best een beetje gezellig maken met wat decoratie. Denk aan wat leuks voor aan de muur of wanneer je een open kast hebt kan je hier ook wat in zetten.

werkkamerBron: Homey oh my

Zie ook:
- 9 redenen waarom je meer planten moet aanschaffen
- Inspiratie: 8x interieurs met een touch of gold
- Inspiratie: trendy zitzakken in huis

 
 
Koken & Tafelen

Inspiratie: kruidenrek in de keuken

geschreven door Iboya
Inspiratie: kruidenrek in de keuken

De kruidenpotjes mogen best gezien worden in de keuken. Haal ze uit de lades en kastjes vandaan en stop ze in een kruidenrek! Hartstikke handig en het staat ook nog eens ontzettend leuk. Wandrek Houd je niet van een vol aanrecht? Maar wil je toch je kruidenpotjes bij de hand...

meer...