Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Inspiratie: trendy zitzakken in huis

geschreven door Iboya
Inspiratie: trendy zitzakken in huis

Zitzakken zijn misschien niet het eerste waar je aan denkt in een huis, maar ze kunnen ontzettend stijlvol zijn. Het is leuk voor alle ruimtes in huis. Zitzakken geven namelijk een speels effect aan een ruimte. Daarnaast past het in alle huizen, groot en klein. En het beste aan een zitzak is natuurlijk dat je er lekker in kan ploffen. Ik geef je wat inspiratie hoe en waar je de zitzak leuk kunt stylen in huis.

Zitzakken

Zitzakken zijn fijn om in te relaxen na een drukke dag. Je ploft erin op elke plek dat je wilt. Een zitzak kun je namelijk makkelijk verplaatsen. Je hebt zoveel verschillende zitzakken, een leuke kiezen is dus niet moeilijk. Zitzakken zijn daarnaast ook nog super comfortabel want je kan er lekker in weg zakken.

Zwarte_zitzak
Bron: inboundmarketingsummit

Woonkamer

Een zitzak is een leuke optie om neer te leggen in de zithoek. In plaats van een extra stoel bij de bank kun je dan een zitzak nemen. Dit kan namelijk ontzettend stijlvol staan. Er zijn heel veel soorten zitzakken die goed staan in elk interieur. Kijk welke kleur en materiaal goed bij de rest van je huiskamer staat. Leg op de zitzak nog een leuk kussentje en klaar ben je! Staat super gezellig en zit ook nog eens heerlijk.

Woonkamer_met_zitzak
Bron: 32852pch

Knus hoekje

Het handige aan zitzakken is dat je ze overal mee naartoe kunt slepen. Elk plekje in huis kan je dus knus en gezellig maken door de zitzak daar neer te leggen. Een leuke plek voor een zitzak is bijvoorbeeld bij de open haard. Lekker neerploffen op je zitzak met een kopje thee en een boek. Beter kan zowat niet!

Zitzak_bij_openhaard Bron: restorationhardware

Kinderkamer

Zitzakken zijn ook grappig voor in de kinderkamer. Kinderen kunnen hier namelijk leuk mee spelen. Gekleurde zitzakken die fleuren de boel op en staan altijd goed in kinderkamers. Daarnaast zijn printjes ook perfect voor in kinderkamers. Zo zijn er zitzakken die eruitzien als een voetbal of een dier. Er zijn ook zitzakken die kleiner zijn dus speciaal een kinderformaat hebben zodat ze hier lekker in kunnen zitten. In de zitzak kun je samen met je kind een boekje lezen, daar heb je ook speciale tweepersoons zitzakken voor. Voor wat oudere kinderen is het handig om in te zitten tijdens het gamen of als ze huiswerk moeten maken. Een zitzak is dus niet alleen leuk voor je interieur maar ook erg handig.

Zitzak_in_kinderkamer Bron: decoturcapic

Werkkamer

Zitzakken zijn een goede optie voor in je werk- of studeerkamer. Als je een langere tijd achter elkaar moet zitten is het fijn om af te kunnen wisselen qua houding. Daar is een zitzak een handige oplossing voor. Zo kun je een tijdje achter je bureau zitten en vervolgens een tijdje op de zitzak. Dit is beter voor je rug en voor je concentratie. Het is natuurlijk ook lekker om in uit te rusten als je even pauze hebt.

leren_zitzak Bron: inboundmarketingsummit

Bron hoofdfoto: restorationhardware

Zie ook:
- 5 budgetfriendly manieren om je huis extra knus te maken deze winter.
- Inspiratie: een verticale tuin binnenshuis
- Inspiratie: verfris je kastenplanken

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...