Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Woonkamer

5 budgetfriendly manieren om je huis extra knus te maken deze winter

geschreven door Mara
5 budgetfriendly manieren om je huis extra knus te maken deze winter

Brrr! Met lage temperaturen is er niks fijners dan lekker cocoon-en in huis. Film aan, lekkere hapjes erbij en genieten maar! Daar hoort wel een knusse, warme sfeer in je interieur bij - want in een wat kille woonkamer kun je natuurlijk niet echt ultiem cocoon-en. In dit artikel laat ik je daarom zien hoe je je huis knusser kunt maken deze winter. En belangrijk: hoe je dat budgetfriendly kunt doen - want december is al duur genoeg. ;-) Kijk mee!

interieur knusser makenBron: Jet

Kussens
Dé tip om je huis knusser te maken, is door meer warme materialen aan je interieur toe te voegen: stof, dus! Denk aan gordijnen, vloerkleden, maar vooral kussens! Stop je bank lekker vol met kussens, style je eetkamerstoelen ermee of leg een paar grote, dikke zitkussens op de grond en creëer zo een knus hoekje.

Alle sierkussens bekijken? Klik hier voor het complete assortiment.

interieur knusser makenBron: Huizemus

Kaarsen
Kaarsen zijn super goedkoop, maar geven juist een heel dure, warme sfeer. Zélfs een grote voetbalkantine met TL-lichten wordt cosy met kaarsen. ;-) Tip: zet meerdere kaarsen bij elkaar en wissel hierbij af tussen lange, korte, dunne en dikkere kaarsen.

Alle kaarsen bekijken? Klik hier voor het complete assortiment.

interieur knusser makenBron: Fenjainterieur

Tafelkleed of -loper
Een andere leuke én budgetfriendly manier om je interieur wat knusser te maken, is door een tafelkleed of tafelloper over je eettafel te draperen. Dit kleedt de eethoek meer aan en geeft daardoor een warme sfeer.

Alle tafelkleden bekijken? Klik hier voor het complete assortiment.

interieur knusser makenBron: Liefs_baukje

En nog meer kleden...
Zoals ik net al zei, stofjes maken je huis knusser. Dus leg niet alleen een tafelkleed neer, maar ga ook lekker los met plaids, vloerkleden, (imitatie-)schapenvachtjes en ga zo maar door!

Klik hier voor alle plaids, hier voor vloerkleden en klik hier voor schapenvachten.

interieur knusser makenBron: Daisy3006

Sfeerlampjes
Één grote lamp aan in je woonkamer is niet zo gezellig en zal je interieur nooit heel knus maken. De oplossing is om juist meerdere kleine sfeerlampjes neer te zetten. Zet er eentje in elke hoek en doe de 'grote' verlichting uit, zodat het wat donkerder wordt in huis. Tip: zet een dimmer op je lampen om zo de perfecte verlichting te krijgen.

Meer sfeerverlichting bekijken? Klik hier voor alle verlichting.

Zie ook:
- 4x zo style je een slaapkamer met een donkere muur
- 8x het bewijs dat je de hal ook heel mooi kunt stylen
- Inspiratie: verfris je kastenplanken

 
 
Koken & Tafelen

16x houten eettafels met een metalen onderstel

geschreven door Mara
16x houten eettafels met een metalen onderstel

Hier op de redactie zijn we dol op industriële woonitems. Ze maken je interieur net iets stoerder en je kunt ze gemakkelijk mixen & matchen in andere woonstijlen, zoals de Scandinavische en landelijke stijl.In dit artikel verzamel ik 16 stoere houten eettafels met metalen onderstellen. Stoer ...

meer...