Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Floreren met bloemen in je interieur

geschreven door Lynn
Floreren met bloemen in je interieur

Wij zijn gek op bloemen! En daarom laten we deze prachtige verschijning maar al te graag terugkomen in ons interieur. Onderzoek heeft zelfs uitgewezen dat bloemen een positief effect hebben op ons humeur. Des te meer reden om deze mooie print en vrolijke kleuren te gebruiken. In deze blog laat ik je zien hoe je subtiel (of juist uitbundig) je interieur laat floreren met bloemen!

Bloemetjes aan de muur

Bloemen in de vorm van behang geven jouw interieur een echte boost. Behang een klein deel van de muur, de hal of een hoek met bloemen behang. En nee dit zijn geen schattige bloemetjes die je altijd bij oma zag. Dit zijn prachtige eyecatchers in diepe en vrolijke kleuren. Om het subtiel toe te passen kun je ook kiezen voor een muurcirkel. Het lijkt dan net alsof je door de muur heen kijkt. Deze staat bijvoorbeeld mooi achter de eettafel of in combinatie met andere wanddecoratie.

bloemen-behang-eetkamerBron: Tapetshow via HomeDeco Binnenkijken


Origin behang bloemen okergeel
Origin - luxury wallcoverings


 

Overal bloemetjes

Bloemen kun je natuurlijk door het hele huis op verschillende manieren terug laten komen. Dit kun je het beste doen door gebruik te maken van accessoires. Sierkussens met print, een deurknop in de vorm van een bloem of gewoon echte (neppe) bloemen gebruiken. Hieronder heb ik alvast een paar van mijn favoriete bloemen accessoires voor je verzamelt.

bloemen-kussen-woonkamerBron: Huizemus via HomeDeco Binnenkijken




 

Om je warm te houden

Een vrolijk printje in bed doet het altijd goed. Helemaal nu het echt koud buiten is kruipen we maar al te graag in een warm bed. Met een dekbedovertrek in bloemen print krijg je toch weer een beetje dat lente gevoel. Houdt je echt van een winters gevoel in de slaapkamer? Kies dan voor een bloemenovertrek in donkere kleuren.

bloemen-dekbedovertrek-slaapkamerBron: Slaaptextiel via HomeDeco Binnenkijken




 

In vrolijke kleuren

Wanneer je niet zo fan bent van prints in huis ga je gewoon voor vrolijke kleuren. Want deze doen je automatisch denken aan bloemen en maken je huis sfeervol. Dit kun je subtiel het beste toepassen met accessoires. Kaarsen in een felle kleur of juist een mooie vaas. Voor een uitbundig effect zou je op de wand aan de gang kunnen gaan met kleur.

vrolijke-kleur-accessoires-woonkamerBron: Bouw_huisje via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Dit zijn de woontrends van 2023
- Dit zijn dé redenen om droogbloemen aan te schaffen
- 4 tips: zó verwerk je dierenprint in je interieur

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...