Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Slaapkamer

Geen ruimte voor een walk-in closet? Zo creëer je toch een mooi hoekje in je slaapkamer!

geschreven door Mara
Geen ruimte voor een walk-in closet? Zo creëer je toch een mooi hoekje in je slaapkamer!

Een droom voor vele van ons: een luxe walk-in closet waar je al je kleding, schoenen, tassen en andere accessoires kunt uitstallen. Maar helaas, meestal hebben we daar helemaal geen ruimte voor in huis en blijft het bij dromen. Toch kun je in je slaapkamer (of een andere kamer) toch een klein 'stijlhoekje' maken, wat toch nog een beetje voelt als een walk-in closet. In dit artikel leg ik je uit hoe!

walk in closet slaapkamerFoto: Beliani

Grote spiegel

Onmisbaar in je 'stijlhoekje' is natuurlijk een grote spiegel waar je jezelf van top tot teen kunt zien. Zo kun je pas echt goed je outfit keuren. Tip: tot 9 april shop je de staande spiegels van Beliani met fijne korting! De spiegels zijn verkrijgbaar in zwart en wit.

walk in closet slaapkamerFoto: Farmhouseroom

Mooi kledingrek

In een (wannabe) walk-in closet hoort natuurlijk ook een mooi kledingrek. Aan dit kledingrek kun je waarschijnlijk lang niet al je kleding op kwijt, dus hang er je mooiste stuks aan op. Zo creëer je een soort pronkrek in je slaapkamer en wordt je iedere dag weer blij wakker als je je mooiste jurken, blouses of jasjes ziet!

walk in closet slaapkamerFoto: Apartment number 4

Schoenenkast of -rek

Een schoenenkast hoeft helemaal niet veel ruimte in beslag te nemen en past daarom prima in een gemiddelde slaapkamer. Stal er je mooiste schoenen op uit. Tip: zet 'm onder je kledingrek om ruimte te besparen. Je kunt ook voor een kledingrek kiezen waar je ook je schoenen kwijt kunt.

walk in closet slaapkamerFoto: Jules Jetset

Hocker, bankje of fauteuil

Om een luxe gevoel te geven aan je stijlhoekje, kun je een bankje, hocker of fauteuil neerzetten. Hier kun je rustig je schoenen aantrekken of je vriend(in) kan er plaats nemen als jij een outfit-fitting doet. ;-)

walk in closet slaapkamerFoto: Little Deer

Vloerkleed

Geef je stijlhoekje ten slotte een warme look door er een vloerkleed neer te leggen. Dit kadert ook direct de ruimte af tussen je stijlhoek en de rest van je slaapkamer. Een schapenvacht staat altijd erg chic, maar een vloerkleed in berber-stijl staat ook heel stylish.

Zie ook:
-De laatste trends voor de slaapkamer
-Prachtig marmer in de slaapkamer
-Shop the look: frisse slaapkamer in groen-blauwtinten!

Tuin

tuinieren voor beginners

geschreven door Gabrielle
tuinieren voor beginners

De lente is eindelijk in aantocht en dat betekent dat het tijd is om de handen uit de mouwen te steken en je groene vingers aan het werk te zetten! Of je nu een balkon, een kleine patio of een ruime achtertuin hebt, lentetuinieren biedt een kans om te genieten van de buitenlu...

meer...